Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Četvrtak 11.6.
Za blagdan Tijelova HRT je pripremio neke prigodne, vjerske filmove dok ostali kanali imaju uobičajeni tjedni program

TV Preporuke dana – Četvrtak 11.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u četvrtak za blagdan Tijelova, 11.6.

SERIJE / EMISIJE

RTL Direkt, RTL u 22:15 sati
Četvrtkom ovu informativnu emisiju pratite uz voditelja Zorana Šprajca.

Preljub, HTV 1 u 23:25 sati
Ben napokon Alison prizna istinu. No je li za njihovu vezu ipak prekasno?

FILMOVI

Sv. Augustin, HTV 3 u 20:05 satiBiografski film o Augustinu, biskupu iz Hipona na sjeveru Afrike, koji je živio posljednjih godina postojanja Rimskoga Carstva. Vidjet ćemo kako se Augustin borio da zadrži vjersko dostojanstvo u civilizaciji koja je bila na rubu zaranjanja u srednji vijek.

Ben-Hur, HTV 2 u 21 sat
Nova adaptacija romana Lewa Wallacea. Okosnica priče je suparništvo Jude Ben Hura i Mesale, rimskog zapovjednika koji ga lažno optužuje za pokušaj atentata na rimskog upravitelja. Ostavši bez titule, odvojen od obitelji i žene koju voli (Nazanin Boniadi), Ben Hur biva zarobljen na rimskim galijama. Nakon godina provedenih na moru, vraća se u domovinu i traži osvetu.

Manglehorn, HTV 2 u 23 sata
Manglehornu je prije mnogo godina jedna žena slomila srce. Otad se osamio i utjehu našao u svojem poslu i žalu za davno izgubljenom ljubavi. Jednog dana Manglehorn je upoznao dobrodušnu Dawn, blagajnicu u banci, koja se zainteresirala za ekscentričnog osamljenika i možda bi ga mogla potaknuti da se otvori.

Opsjednuta, Nova TV u 23:50 sati
Derek Charles (Idris Elba) jako dobro radi svoj posao; tako dobro da je nedavno zaslužio veliko promaknuće. Naporno je radio da bi došao do vrha, a kad je njegov radni dan gotov, Derek ima tu povlasticu da se vraća kući svojoj prelijepoj supruzi Sharon (Beyoncé Knowles) i njihovu zdravom novorođenom djetetu. No Derekov se savršeni život počinje urušavati kad seksi nova privremena zaposlenica Lisa (Ali Larter) dođe raditi u ured i počne uhoditi svaki Derekov pokret.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala