Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.5.
Petak će opet obilježiti odlične serije, emisija sa Zoranom Šprajcem uz nekoliko zanimljivih filmova

TV Preporuke dana – Petak 27.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrtvozornica, HTV 2 u 20:05 sati
Negdje uz južnu obalu Devona pogrebnik Joseph obavlja morski pogreb: nadgleda spuštanje lijesa u more. Bliže obali, Clint, službenik iz ureda mrtvozornika, daska na valovima i pritom uoči na plaži neprepoznatljivo i napuhano tijelo.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Charity Highmore-Browne vlasnica je i kustosica povijesnog sela Brokenwood. Za tu pasioniranu zagovarateljicu svega viktorijanskog vrijeme je stalo. Nakon što joj pogodak strijele nenadano skrati život, Mike i njegov tim zakorače u kolonijalnu povijest Novog Zelanda obilazeći kovača, misionara i lokalnog poštara.

Nevjera, Nova TV u 21:20 sati
Asja povlači vražji potez kako bi izazvala Derin. Derin je pak svjesna Asjinih planova i trudi se ne dati joj prostora. No Derin opet bude žrtva svog bijesa i u bolnici pred svima napadne Asju.

Stanje nacije, RTL u 22:15 sati
Politička je satira - žanr koji najbolje pristaje Zoranu Šprajcu, kažu iz RTL-a.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 22:30 sati
Cassie i Sunny ponovno razgovaraju s dvoje osumnjičenika te su blizu tome da saznaju što se dogodilo Walshu. Balcombe vjeruje da je pronašla uzrok smrti. Cassie doživi neočekivani gubitak.

FILMOVI

Na temelju spola, HTV 1 u 20:10 sati
Ruth Bader Ginsburg je odvjetnica i novopečena majka koja se suočava s nedaćama i brojnim preprekama u svojoj borbi za jednaka prava. Kada Ruth preuzme revolucionarni porezni slučaj sa svojim suprugom, odvjetnikom Martinom Ginsburgom, svjesna je da bi to moglo promijeniti tijek njezine karijere, ali i način na koji sudovi gledaju na spolnu diskriminaciju.

Opasnost iz dubina, Nova TV u 23:30 sati
Nancy (Blake Lively) potpuno sama surfa zabačenom obalom. U jednom trenutku napada ju velika bijela morska psina i Nancy završava nasukana nedaleko od plaže. Međutim, premda je obala koja joj donosi spas udaljena tek dvjestotinjak metara, Nancy ne može tako lako doći do nje...

Looper, HTV 1 u 23:50 sati
Joseph Simmons je član skupine ubojica koji rade za kriminalnu organizaciju u daljoj budućnosti. Njihovi šefovi vraćaju mete u prošlost, a posao ubojica je jednostavno ih ubiti i riješiti se tijela. Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji. Joe uživa u novcu i blagodatima svog posla no stvari se zakompliciraju kada shvati da je njegova sljedeća meta upravo on.... Joe iz budućnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala