Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ludost jednog fana: Twilight tetovaža preko cijelih leđa
Cathy Ward je svoja leđa nakon 22 sata tetoviranja i potrošenih 2.000 £ pretvorila u memorijalnu Twilight sliku

Ludost jednog fana: "Twilight" tetovaža preko cijelih leđa

Za mnoge ljude tetovaža je pojam nečega što bi možda i željeli staviti na sebe, no nikako da se ohrabre i učine to. Oni koji se usude i odluče za takav pothvat, tetoviraju na sebe nekakav mali simbol ili nešto što im je na neki način obilježilo ili puno znači u životu. Metodu tetoviranja koriste kako bi upravo to bilo sveprisutno te ih uvijek pratilo i podsjećalo na to nešto.

Britanka Cathy Ward (49) je s druge strane toliko veliki fan "Twilight" serijala knjiga i filmova da je za svoja leđa spremila nešto specijalno i potpuno drukčije. Ona je naime cijela svoja leđa pretvorila u memorijalnu sliku svojih najdražih likova iz ovih tinejdžerskih vampirskih filmova i knjiga.


- Željela sam vječni podsjetnik na odličan serijal, tako da sam se odlučila prvo na malu tetovažu koja je na kraju ispala ovakva - izjavila je Cathy Ward. Prodavačica u dućanu iz Readinga trpjela je 22 sata na stolici u tattoo shopu, nakon što je mjesecima štedjela te skupila 2.000 funti (cca 18.000 kn) za vječni podsjetnik na Roberta Pattisona, Kirsten Sterwart te Taylora Lauthera na svojoj koži. Ljubav prema filmu i knjigama nije njen jedini razlog za ovakvu tetovažu, Cathy je izjavila kako su upravo dotične knjige i filmovi zaslužni i za njeno mršavljenje, u kojem je izgubila gotovo 14 odjevnih brojeva u samo šest mjeseci.

- Prijatelj mi je dao prvi nastavak na dvd-u jer se nisam dobro osjećala, kada sam ga pogledala nisam mogla prestati. Morala sam izaći i kupiti sve knjige i filmove. Navukla sam se i to je postao moj način za nagrađivanje - zaključila je Cathy Ward. Njen daljnji plan je potrošiti još toliko novaca za dodatnih 12 sati pod iglom, kako bi si cijeli torzo pretvorila u gotičku sliku.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala