Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nova priča iz Sumrak sage: Midnight Sun
Stephenie Meyer konačno je dovršila knjigu iz Edwardove perspektive koja izlazi na ljeto

Stiže nova priča iz "Sumrak" sage: "Midnight Sun"

Foto: YouTube

Što kažete na priču iz perspektive Edwarda Cullena?

Sumrak saga prije 15 godina zaludila je svijet, a ako ste jedan od obožavatelja ovih književnih djela i/ili filmova, stiže prava poslastica. Spisateljica Stephenie Meyer jučer je objavila kako je dovršila novi roman u sklopu tog serijala: knjiga Midnight Sun donijet će dobro poznatu priču, ali iz muške perspektive, one glavnog protagonista Edwarda Cullena.

"Živimo u nekom ludom vremenu i nisam bila sigurna je li ovo pravo vrijeme za izdavanje ove knjige, ali neki su na nju čekali zbilja jako dugo, predugo. Nije mi se činilo pošteno da se čekanje još produži. Žao mi je zbog lošeg tajminga. Nadam se da će knjiga biti svojevrstan odmak od problema u stvarnom svijetu. Jako sam sretna što ovo konačno mogu podijeliti s vama", rekla je Meyer u emisiji Good Morning America.

Za ovu knjigu smo čuli još 2008. godine, no planovi za izdavanje su tada otkazani jer je Meyer bila hakirana i knjiga je neko vrijeme bila dostupna online. Ubrzo nakon toga objavila je samo nacrt prvog poglavlja na svojoj internetskoj stranici: "Ima puno više toga iz njegove perspektive, nego iz Belline u prvom poglavlju. Njegov doživljaj prvog Bellinog dana u školi je sto puta zanimljiviji od njezinog", napisala je tada.

Knjige iz Sumrak sage prodane su u više od 100 milijuna primjeraka diljem svijeta, a postale su apsolutni fenomen kad je napravljena prva adaptacija knjige: prvi film Sumrak premijeru je imao 2008. godine, a u glavnim ulogama bili su Robert Pattinson i Kristen Stewart. Zadnji film smo gledali 2012. godine kad je izišao nastavak Praskozorje 2. dio i ujedno je i film s najvećom zaradom u franšizi (skoro 830 milijuna dolara divljem svijeta).

Knjiga Midnight Sun trebala bi biti izdana već 8. kolovoza!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    ZoroAster zoroaster @ 5.5.2020. 16:51

    Joj, jedva čekam!

    Da li će se vampiri i dalje blesikati na suncu u šljokicama?

    Hoće li vampiri ili vukodlaci biti više za pohebat?

    Neizvjesnost me ubija

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala