Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Petra Vlahova od ispadanja nije spasio ni 'duboki' dekolte
Mila Horvat je zamamnim bokovima osvojila mali broj glasova gledatelja pa je s Vlahovom ušla u plesni dvoboj

Petra Vlahova od ispadanja nije spasio ni 'duboki' dekolte

Petu emisiju popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' obilježila je vruća samba i izazovne plesne opravice natjecateljica, koje su se sinoć našle u prvom planu.

Iako je u prijašnjim emisijama sve upućivalo na ispadanje voditelja Petra Vlahova i partnerice Ane Domišljanović, sinoć se to zaista i dogodilo. U tzv. plesu odluke Petar Vlahov se borio s kolegicom Milom Horvat i njezinim partnerom Robertom Schubertom. Iako je od žirija dobila sjajnih 36 boda, zamamna Mila, koja je u dvoboju završila zbog nedovoljnog broja glasova gledatelja, izvukla se za dlaku. Žiri je na kraju ipak jednoglasno odlučio, kako će se Vlahov, unatoč originalnom stajlingu i malim zbrojem ocjena 22, ipak morati oprostiti od showa.

Plesni podij sinoć je otvorio Bojan Jambrošić i partnerica Martina Bastić. Mladi par je svoje umijeće sambe otplesao na Shakirinu pjesmu 'Waka Waka'. Njihovom, ne baš pretjerano spretnom izvedbom, žiri je bio relativno zadovoljan, a par je zaradio tek skromnih 25 bodova.

Nera Stipičević i Damir Horvatinčić bili su očekivano sjajni. Nerini plesni pokreti su pohvaljeni od strane cjelokupnog žirija te je još jednom potvrdila kako ima odličan smisao za ples i ritam. Iako su prošli tjedan zaradili četiri desetke, ovaj put su dobili bod manje, pa je njihov ukupan zbroj iznosio 39.

Posljednji par večeri bili Sanja Doležal i Hrvoje Kraševac koji su uz silan trud osvojili 32 boda. Par je kao i uvijek oduševio publiku, ali ne baš i žiri koji im je sugerirao vidljivu nesigurnost uz pokoju grešku.

Nakon pet izvedbi sambe, natjecatelji su izveli i bečki valcer koji je žiri ocijenio s jednom grupnom ocjenom po paru, a ona se u konačnici pribrojala prethodnom broju osvojenih bodova.

Najviše je zamjerki išlo na izbor glazbe, dok je ples bio uglavnom korektan. Bojan i Martina su osvojili ocjenu 6 (ukupno 31), Mila i Robert 8 (ukupno 44), Nera i Damir 9 (ukupno 48), Petar i Ana 5 (ukupno 27), Sanja i Hrvoje 7 (ukupno 39).

Iduće subote gledati ćemo preostala četiri para, a plesna borba će zasigurno postati sve žustrija i napetija.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala