Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.5.
Polufinalna emisija "Plesa sa zvijezdama" uz rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Još su samo dvije emisije ostale do završetka showa, a nedjelja je rezervirana za polufinale u koje su se plasirala četiri plesna para.

FILMOVI

Brzi i žestoki 7, RTL u 20:15 sati
Brzi i žestoki nastavlja franšizu predvođenu Vinom Dieselom, Paulom Walkerom i Dwayneom Johsonomom. Novo poglavlje režirao je James Wan, a glumački tim i ovoga puta čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black kojim se u novim avanturama pridružuju Jason Statham, Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel i Kurt Russell.

Samo igra, RTL 2 u 20:15 sati
Jedan od najvećih američkih redatelja, kontroverzni i beskompromisni Oliver Stone, u ovoj izvrsnoj sportskoj drami pokazao je kako je, unatoč velikom broju neuspjelih pokušaja ostalih filmaša, ipak moguće na filmskom platnu dočarati svu kompleksnost, primamljivost i čaroliju sporta.

Kingsman: Tajna služba, HTV 1 u 21:10 sati
Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton udružili su glumačke snage u špijunskoj akcijskoj pustolovini, projektu Matthewa Vaughna snimljenom prema poznatom stripu o britanskom agentu veteranu koji unovačuje mlade snage u sasvim posebnu jedinicu.

Tražen, RTL u 22:40 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga ubija u pojam, djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica.

Izbor, Nova TV u 23 sata
Gabby je studentica medicine koja se zbog toga doseljava u novo predgrađe, gdje odmah dolazi u konflikt s novim susjedom, koji je veterinar i njenih je godina. Gabby ga napada zbog psa i zbog jake muzike koja joj smeta. Međutim, ponovno ga viđa u veterinarskoj stanici, te se počinje zbližavati s njim.

Nikad me ne ostavljaj, HTV 1 u 23:55 sati
Kathy, Tommy i Ruth žive u vremenu i društvu sličnom našem, ali u ipak sasvim drugačijem svijetu. Djetinjstvo provode u Hailshamu, naizgled idiličnom engleskom internatu. Nakon završetka školovanja željni su istražiti svijet. Ali njihovi snovi o slobodi ubrzo nestanu kada se suoče s činjenicom da su tek obični klonovi uzgojeni u svrhu doniranja organa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala