Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.5.
Finale showa "Ples sa zvijezdama" uz odlične filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Ne propustite spektakularno finale showa: od 13 parovau završnici ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika!

FILMOVI

Odred otpisanih, RTL u 20:15 sati
Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Pod nazivom Suicide Squad kreću u pogibeljnu misiju koja ima je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

Obračun legendi, RTL 2 u 20:15 sati
30 godina nakon zadnjeg meča dvojica sredovječnih boksačkih rivala (Stallone i De Niro) vraćaju se iz mirovine radi posljednje borbe.

Nesalomljivi, HTV 1 u 21:10 sati
Ova istinita priča o nesalomljivosti ljudskoga duha temeljena je na istoimenom svjetskom bestselleru Laure Hillenbrand kojeg su za film adaptirali slavna braća Coen.

Mula, Nova TV u 23 sata
90-godišnjak Earl Stone bankrotirao je, sam je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju teret, a njega proglase glavnim rukovoditeljem. Earl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije…

Adam, HTV 1 u 23:55 sati
Adam živi otuđenim životom - sve dok ne upozna novu susjedu Beth, lijepu, modernu mladu ženu koja ga izvuče u vanjski svijet, što ima smiješne, dirljive i posve neočekivane posljedice. Njihova nemoguća i zbunjujuća veza otkriva koliko dvoje ljudi iz posve različitih svjetova mogu daleko otići u potrazi za prisnošću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala