Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tko će plesati kako Mila svira?
MILA HORVAT možda je i najzanimljivije lice pete sezone Plesa sa zvijezdama: Tu su još Bojan Jambrošić, Petar Vlahov, Nera Stipčević...

Tko će plesati kako Mila svira?

Foto: HTV

NA MALE ekrane vraća se Ples sa zvijezdama. Termin je isti, subota 20 sati, ali nova su lica, vrlo zanimljivo spojena. Na Prisavlju su danas predstavljeni parovi za novu sezonu, ali i noviteti u pravilima koji će izbor u petoj sezoni prikazivanja učiniti dodatno intrigantnim.

Atmosferu će svakako zagrijati i četiri nove plesačice, koje prvi puta ulaze u show. Možda i najzanimljivije lice je voditeljica Mila Horvat koja će plesati s Robertom Scubertom. Sveprisutna Sanja Doležal bit će u paru s Hrvojem Kraševcem, dok će pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu, Bojan Jambrošić sreću iskušati s Martinom Bastić.

U show ide i bivša atletičarka, danas poslovna žena, Ivana Brkljačić, a plesat će uz Marka Hercega. Petra Vlahova gledat ćemo pak u paru s Anom Domišljanović. Zijad Gračić koji će plesati sa Tihanom Devčić nije se pojavio na službenom predstavljanju, kao ni Makaranka Nera Stipičević koja će plesati sa Damirom Horvatinčićem. Za kraj, Hrvoje Rupčić svoje vještine pokazat će s Marijom Stošić.

Za valcer - zajednička ocjena žirija

Druga promjena u pravilima jest bodovanje bečkog valcera - u petoj emisiji će svi parovi, uz redovni ples, otplesati i bečki valcer, za što će biti ocijenjeni zajedničkom ocjenom žirija, za razliku od "redovnog" plesa za koji se zbrajaju bodovi svih članova žirija. Za valcer se dobiva jedna ocjena - maksimalna ocjena za redovne plesove je 40, a za valcer je 10). 

Treća promjena jest u bodovanju redoslijeda: ukoliko su prva dva para bila izjednačena po broju bodova –  oni su dobivali isti broj bodova za prvo mjesto, dok je sljedeći par dobivao bodove za treće mjesto. Od sada će taj par dobivati bodove za drugo mjesto.

Parovi pete sezone Plesa sa zvijezdama:
  

   1. SANJA DOLEŽAL I  HRVOJE KRAŠEVAC
   2. BOJAN JAMBROŠIĆ I MARTINA BASTIĆ
   3. NERA STIPIČEVIĆ I DAMIR HORVATINČIĆ
   4. IVANA BRKLJAČIĆ I MARKO HERCEG
   5. ZIJAD GRAČIĆ I TIHANA DEVČIĆ
   6. PETAR VLAHOV I ANA DOMIŠLJANOVIĆ
   7. HRVOJE RUPČIĆ I MARIJA STOŠIĆ
   8. MILA HORVAT I ROBERT SCUBERT

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala