Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ladies & Gentlemen... The Rolling Stones!
Ljetna turneja iz 1972. na ekskluzivnoj projekciji koncertnog događanja - 16. i 18. rujna u kinu Movieplex

Ladies & Gentlemen... The Rolling Stones!

Grupa The Rolling Stones predstavlja legendarni album  "Exile on Main Street"

Za obožavatelje Rolling Stonesa širom svijeta sprema se vrhunski doživljaj pri kojem će ih ovaj legendarni multi-platinum bend odvesti na ljetnu turneju koja je bila odskočna daska za njihovu karijeru s "Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones".

Ovaj povijesni događaj na velikom platnu uključuje klasike iz repertoara Stonesa s turneje iz 1972. godine, kao i posebnu poslasticu - ekskluzivni intervju s Mickom Jaggerom nedavno snimljen u hotelu The Dorchester u Londonu - samo za kino prikazivanje.

Jagger i velikani Stonesa - Keith Richards, Mick Taylor, Bill Wyman i Charlie Watts vode obožavatelje u život na turneji tog čarobnog ljeta kada su žarili i palili pred milijunskom publikom u rasprodanim dvoranama širom svijeta. Prvi put nakon više od 30 godina legendarne snimke koncerata bit će prikazane u odabranim svjetskim kinima, u Hrvatskoj samo u Movieplexu.

Movieplex, Eagle Rock Entertainment i Omniverse Vision donose remasteriranu i obnovljenu povijesnu koncertnu turneju, koja je bila presudna u karijeri Stonesa i koja je iskušala krajnje granice njihovih glazbenih mogućnosti. Snimke su proizašle s četiri koncerta u Fort Worthu i Houstonu u Teksasu na njihovoj sjevernoameričkoj turneji iz 1972 kad su promovirali album "Exile on Main Street". Glazba s te spektakularne turneje uključivala je ono što će kasnije biti poznato kao najveći hitovi benda: "Brown Sugar", "You Can’t Always Get What You Want", "Tumbling Dice" i "Jumpin’ Jack Flash".

"Izvedbe su nabijene energijom… osjeća se zajedništvo i predanost" - Mick Jagger

"Znao sam da će ‘Tumbling Dice’ razvaliti uživo" - Keith Richards

"Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones" su u originalu snimili Bob Freeze i Steve Gebhardt na 16mm vrpci, a sada je taj uradak remasteriran i obnovljen ekskluzivno za kino prikazivanje. Obožavatelji tako imaju priliku stajati kraj pozornice u ovom spektakularnom flashback događanju iz 1972.

"Exile on Main Street" je izniman album, a turneja je bila posebna za one sretnike koji su uspjeli vidjeti jedan od koncerata“ rekao je John Gaydon, predsjedavajući u Omniverse Visionu. "Oduševljeni smo što radimo s Eagle Rockom i Movieplexom kako bismo donijeli 'Ladies and Gentlemen… The Rolling Stones' u hrvatska kina i tako omogućili obožavaljteljima jedinstvenu priliku da prisustvuju ovom povijesnom događaju", nadodao je.

Film se prikazuje na originalnom jeziku bez hrvatskih titlova, a karte za "Ladies & Gentlemen… The Rolling Stones" dostupne su za rezervacije on line na www.movieplex.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 21.8.2010. 22:20

    Do sada su Rolling Stonesi gostovali u Hrvatskoj dva puta, oba u Zagrebu. Godine 1976. održali su dva koncerta, dan za danom, u Domu sportova i ponovo tek 1998., kada su svirali na zagrebačkom hipodromu u okviru svoje turneje Bridges to Babylon. Tada se okupilo oko 80.000 ljudi i to je bio jedan od najvećih koncerata održanih u Hrvatskoj.

    1976 sam se rodio pa nisam bio na koncertu ali sam zato bio 1998. 

    O Stonesima sve najbolje. 

    Video Rolling Stonesa u kojem možete vidjeti - duet Micka & Axl Rose-a.

     

     Guns N Roses 24.09.2010. Zagreb

    ROSE BAR N.Y. CITY - Mr.Browstone acoustic version

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala