Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera filma Smrt čoveka na Balkanu
Komedija "Smrt čoveka na Balkanu" sinoć u Cinestaru okupila mnoga poznata lica

Premijera filma "Smrt čoveka na Balkanu"

Foto: Blitz

Crnohumorna komedija Smrt čoveka na Balkanu redatelja Miroslava Momčilovića (Kad porastem biću Kengur, Sedam i po), sinoć je premijerno prikazana u multipleksu Cinestar Novi Zagreb.

Posebni gosti bili su glavni glumci Emir Hadžihafizbegović i Radoslav Milenković. Nakon projekcije Hadžihafizbegović je pročitao pozdravnu poruku redatelja, koji nije mogao prisustvovati zbog obveza u Sofiji. U poruci je objasnio odakle mu ideja o filmu. Spomenuo je događaj koji se dogodio u dvorani za ping pong kada je jedan čovjek umro, a rekreativci su ga samo pomaknuli na stranu i nastavili igrati ping pong. Dok se čekalo da dođe hitna, loptice su padale uokolo tijela, ali se igra nije zaustavila..

Premijeri su prisustovali i brojni uzvanici: gradonačelnik Milan Bandić, Veljko Bulajić, Duško Ljuština, Goran Grgić, Vinko Brešan, Ognjen Sviličić, Antonio Nuić, Goran Tribuson, Špiro Gruberina, Aleksandar Stanković, Damir Mulao­merović i mnogi drugi.

Emir Hadžihafizbegović je posebno izjavio: “Jako sam sretan što je film Smrt čoveka na Balkanu doživio hrvatsku premi­jeru. Reakcija publike u CineStaru govori o tome da smo napravili odličan film koji je na publiku u Zagrebu ostavio sličan dojam kao i na publiku na raznim meridijanima gdje je već prikazan. Meni je važna činjenica da film Smrt čove­ka na Balkanu u raznim endemskim mentalnim geografijama funkcionira na jednak način, što znači da šalje univerzalnu poruku. Duboko sam zahvalan svima koji su organizirali ovu premijeru i svima koji su izdvojili svoje vrijeme za gledanje filma i druženje u CineStaru.” 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala