Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljiljana Saucha je na nečem ozbiljnijem od trave!
Mirna Berend opet udara: U svojoj ovotjednoj kolumni bez ikakva povoda napala je voditeljicu Vijesti

"Ljiljana Saucha je na nečem ozbiljnijem od trave!"

PIŠE: Katarina Hrgović

Isfrustrirana nekadašnja voditeljica i današnja rekreativna kolumnistica Mirna Berend u svojoj ovotjednoj kolumni obrušila se na voditeljicu Vijesti na HTV-u, Ljiljanu Sauchu, koja prema njezinom mišljenju još od 1987. godine ima isti izraz lica i frizuru.

"Ljiljana je pojava bez tračka ikakve emocije osim dosade, smrtno ozbiljan izraz lica i nepromijenjen ton od prve do zadnje minute mogli bi vas zabrinuti. Žena radi ozbiljan posao, na ozbiljnoj televiziji i potpuno je ukočena od te spoznaje. Frizura prati serioznost i distanciranu decentnost. Nije promijenjena od 1987. kada sam je prvi puta ugledala. Sjećam se i sakoića sa zakrpama na laktovima", napisala je Mirna.
 
"Pomislila sam da joj nije dobro. Možda proživljava neku osobnu dramu, ali to mi se čini nemoguće. Ovaj izraz lica 'tužno djetinjstvo' ima već dvadesetak godina. Prava je šteta što ne kuži što čita i ne sluša sadržaj reportaža. Jer kako objasniti smrtnu ozbiljnost na vijest iz saborske rasprave o marihuani. Ta je biljka smiješna sama po sebi, što konzumenti dobro znaju, a kad se tome doda izjava Šime Lučina da mu se po istupima uvaženih nam zastupnika čini da su napušeni, sigurna sam da Saucha ne zna djelovanje travice. Ona je na nečem ozbiljnijem. Jednoličnim tonom čita nam s blesimetra kako je Ingrid Antičević-Marinović izjavila 'da nam djeca rade na crno da bi bila na bijelom'", piše Berend.
 
 
"Skužila sam da je voditeljica Dnevnika spojena nekim žicama i slušalicama iza uha vjerojatno s hitnim intervencijama koje joj javljaju da doma ima poplavu i da sve pliva u vodi. Jedino tako mogu objasniti ovaj patnički izraz lica i ton glasa", napisala je Mirna koja ne daje nikakve naznake da bi uskoro mogla prestati bezrazložno pljuvati po nasumično odabranim žrtvama. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala