Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zlatna liga - emisija za gledatelje zlatne dobi
Prva i posve nova razgovorno-zabavna emisija koju za publiku i gledateljstvo "zlatne dobi" radi "zlatna generacija" HRT-ovih voditelja i legendi

"Zlatna liga" - emisija za gledatelje "zlatne dobi"

Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) najavljuje početak još jednoga ovosezonskog programskog noviteta: od 4. listopada na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), od utorka do četvrtka u 10:20, odmah nakon završetka emisije Dobro jutro, Hrvatska, iz istoga Studija 9, kreće Zlatna liga.

Zlatna liga je prva i posve nova razgovorno-zabavna emisija koju za publiku i gledateljstvo "zlatne dobi" radi "zlatna generacija" HRT-ovih voditelja i legendi - s istim takvim gostima u studiju. I to sa samo jednim "pravilom": da nitko od njih ne smije biti "mlađi" od 65 godina!

I ne, dakle, nije riječ o nogometu - već o nečemu posve drugome - iako, posredno, ima veze s Prvom ligom, Premiershipom ili Serijom A. Naime, ugostit će samo "prvoligaše", tj. "zlatnoligaše", osobe iz javnoga, kulturnog, medijskog, umjetničkog i sportskog života koji su obilježili naše i vaše živote, a koji su "dobrano zagazili" u umirovljeničke dane. I što je najljepše, i dalje su zanimljivi, aktivni, angažirani i prepuni životne radosti i snage. 

Rado ćete ih gledati i uživati u čavrljanju s njima, sjetiti se prošlih vremena, ali i doznati više o tome što danas rade i o čemu snuju u budućnosti. U prvoj emisiji bit će predstavljeni voditelji, koji će porazgovarati o tome gdje su danas i kako provode umirovljeničke dane...

A voditelji Zlatne lige su: Ivana Prohić, Vladimir Rončević, Nada Šurjak, Zvonko Varošanec, Ksenija Erker, Drago Celizić, Mirjana Rakić, Drenislav Žekić, Ljiljana Saucha i Božo Sušec.

Stoga od utorka do četvrtka, svaki dan u 10:20, nakon Dobrog jutra, zabavite se uz HTV1 i Zlatnu ligu!

Urednica projekta je Daria Marjanović, a urednice emisija Jasna Ceković i Lidija Šprajc. Scenograf je Dragurin Broz, kostimografkinja Barbara Bursač, a redatelj Mladen Šimunov.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala