Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.6.
Večer će obilježiti odlični filmovi!

TV Preporuke dana – Subota 8.6.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Borci za prirodu, HTV 2 u 20 sati
Uz istočnu obalu Afrike nalazi se Madagaskar, poznat po egzotičnim i golemim prašuma te plesu lemura, no kao što nam novinarka Julia Wheeler otkriva, ta je vizija daleko od stvarnosti.

FILMOVI

Max, Doma TV u 19:55 sati
U središtu obiteljske drame je vojni pas koji se vraća s dužnosti iz Afganistana gdje je izgubio svog vlasnika (vojnika) i sad ima novi zadatak: pomoći obitelji da prebrodi gubitak.

Paralelne majke, HTV 3 u 20:10 sati
Dvije žene, Janis i Ana, zajedno se nalaze u bolničkoj sobi gdje svaka očekuje rođenje djeteta. Niti jedna niti druga nisu u vezi, a obje su zatrudnile igrom slučaja. Sredovječna Janis ne žali za trudnoćom i poprilično je ushićena. Adolescentica Ana s druge se strane kaje, a usto je uplašena i traumatizirana.

Igra sudbine, HTV 1 u 20:15 sati
Jonathan i Sara upoznali su se tijekom božićne gužve na Manhattanu. Odmah su osjetili fatalnu privlačnost i proveli cijeli dan zajedno. Kada se približio neizbježan kraj večeri Jonathan predloži da izmjene brojeve na to mu Sara odgovara da ako im je suđeno da će pronaći put jedno do drugoga. No, izgleda da im nije bilo suđeno tada a kasnije tko zna?

Mumija, RTL u 20:15 sati
Tom Cruise igra glavnu ulogu, Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Nemoguća misija: Raspad sistema, Nova TV u 21:45 sati
Tri godine nakon zadnje Nemoguće misije, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala! I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život.

Slučaj Richarda Jewella, Doma TV u 21:55 sati
Richard Jewell, herojski je spasio tisuće života od bombaškog napada na Olimpijskim igrama 1996. godine. Nekoliko dana kasnije lokalni je dnevni list objavio tekst pod naslovom: FBI sumnja da je bombu postavio zaštitar heroj.

Pričaj s njom, HTV 3 u 22:30 sati
Zastor se diže i otkriva kafić Müller. I dvojicu muškaraca koji sjede. Ne poznaju se. Oni su Benigno (mladi bolničar) i Marco (pisac u svojim ranim četrdesetima). Na pozornici, uz drvene stolce i stolove, dvije su žene. Sklopljenih očiju i ispruženih ruku, kreću se uz glazbu Henryja Purcella.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala