Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


This Is It Michaela Jacksona u hrvatskim kinima 29. listopada!
Film je nastao iz stotina sati materijala snimljenog na probama za vrijeme priprema za londonske koncerte

"This Is It" Michaela Jacksona u hrvatskim kinima 29. listopada!

Foto: Kevin Mazur/AEG/WireImage.com via image.net

Dokumentarni film snimljen na zadnjim probama legendarne zvijezde, na pozornici i iza nje, u svjetsku distribuciju kreće 30. listopada, a hrvatski će ga gledatelji moći vidjeti dan ranije - 29. listopada u distribuciji Continental filma.

Posljednja proba za turneju Michaela Jacksona "This Is It"

Većina materijala snimljena je u lipnju 2009. u STAPLES Centru u Los Angelesu i u The Forumu u Ingelwoodu gdje su održavane pripreme i probe za koncerte koji su trebali biti održani u O2 Areni u Londonu. Snimke su rađene HD kamerom, a neki će dijelovi filma biti u 3D-u i pružit će gledateljima jedinstvenu retrospektivu Jacksnonove karijere upotpunjenu intervjuima s njegovim najbližim prijateljima i suradnicima. "This Is It" omogućit će Jacksonovim obožavateljima i ljubiteljima glazbe diljem svijeta jedinstven pogled na tog izvođača, njegovu karijeru, kao i uvid u pripremani londonski spektakl.

Prava na ekskluzivne snimke imaju AEG Live i The Estate od Michael Jackson. Sony Pictures i Sony Music , AEG Live i The Estate potpisuju produkciju filma, Sony Pictures bit će svjetski distributeri, a producenti su Randy Phillips i Paul Gongaware.

„Ovaj film nije samo posveta umjetniku čiji je svaki trenutak proveden na pozornici bio jedinstven. On je i poklon milijunima obožavatelja diljem svijeta koji su ga voljeli i kojima je kao zabavljač posvetio važan dio svog života. John (Branca op.pr.) i ja radujemo se suradnji sa Sonyjem na Michaelovoj glazbenoj ostavštini za kako bismo pomogli njegovoj obitelji i djeci“, izjavio je John McClain, glazbeni producent i dugogodišnji prijatelj obitelji Jackson.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala