Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.9.
U udarnom terminu čekaju vas nova epizoda dokumentarne serije, glazbenog showa i odlični noviji filmovi različitih žanrova

TV Preporuke dana – Subota 30.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci je u Rimu u potrazi za slavnim četirima jelima od tjestenine. Taj se antički grad nalazi u regiji Lacij pa se često podcjenjuje po pitanju gastronomije.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Svjetski rat Z, Doma TV u 20 sati
Hollywoodska superzvijezda Brad Pitt pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovom visokobudžetnom hororu o svijetu kojeg je zombi apokalipsa dovela do ruba uništenja. Film je inspirirana hit knjigom slavnog scenarista i pisca, Maxa Brooksa.

Oni koji mi žele smrt, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što dječak postane svjedokom brutalnog ubojstva, bježeći od ubojica nailazi na Hannah (Angelina Jolie), stručnjakinju za preživljavanje u divljini i vatrogasnu veteranku koja mu nudi sklonište. Njezin jedini zadatak postaje zaštititi dječaka, no to nije tako lako.

Moje grčko vjenčanje 2, HTV 1 u 20:15 sati
Moje grčko vjenčanje se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris.

Lice s ožiljkom, RTL 2 u 20:15 sati
Kriminalistička drama o moći i pohlepi, velikog Briana De Palme, u trenutku pojavljivanja redefinirala je kriminalistički žanr, a Al Pacinova gluma tj. preobrazba u bezobzirnog kartelskog lorda zabilježena je kao jedna od najimpresivnijih u posljednjih 30-tak godina.

Male stvari, Nova TV u 22:15 sati
Zamjenik šerifa okruga Kern, Joe Deacon (Denzel Washington) poslan je u Los Angeles zbog nečega što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza. Umjesto toga upliće se u potragu za ubojicom koji terorizira grad.

Jojo Rabbit, HTV 1 u 22:30 sati
Jojo je usamljeni dječak koji živi u Njemačkoj tijekom Drugog svjetskog rata i otkriva da njegova majka na tavanu skriva židovsku djevojčicu. Dok rat i dalje bjesni, Jojo mora preispitati svoje nacionalističke stavove uz pomoć svog imaginarnog prijatelja, Adolfa Hitlera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala