Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.4.
Pogledajte što se nudi na različitim programima na Veliki petak

TV Preporuke dana – Petak 7.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Profesor T, HTV 2 u 20:25 sati
Vlasnik draguljarnice Vijay Banerjee pregažen je i teško ozlijeđen dok je kod sebe imao vrijedne crne dijamante. Profesor T. uplete se u talačku krizu, ali njegove nekonvencionalne pregovaračke taktike ne sjedaju dobro policiji.

Križni put iz Colosseuma, HTV 1 u 20:50 sati
Na Veliki petak kršćani se spominju Kristove smrti na križu. Hrvatska televizija izravno prenosi Križni put iz Koloseja, koji prema tradiciji predvodi Sveti Otac.

Detektiv iz Chelseaja, HTV 2 u 21:15 sati
Prošećete li niz rijeku Temzu u Chelseaju, mogli biste uočiti detektiva Maxa Arnolda kako na svome brodu njeguje lončanice, tek nekoliko metara od najskuplje četvrti u Europi.

Survivor, Nova TV u 22:15 sati
 

Karen Pirie, HTV 2 u 22:50 sati
Hvaljen niz romana slavne autorice Emer Kenny je prilagodila u dramsku seriju o Karen Pirie, suvremenoj i sjajnoj mladoj škotskoj istražiteljici brzoj na jeziku i s neutaživom željom za istinom.

FILMOVI

Djeveruše, RTL u 21:30 sati
U produkciji Judda Apatowa, koji nam je donio neke od najboljih komedija zadnjih 10-ak godina stiže još jedna fantastična komedija sa srcem i dušom koja je bila veliki hit kada se pojavila u kinima.

Zelena milja, HTV 1 u 23:20 sati
Tom Hanks glumi zatvorskog čuvara Paula Edgecomba koji radi na odjelu gdje se čuvaju osuđenici na smrt. Ogromni crnac John Coffey, koji posjeduje iscjeliteljske moći, a ponaša se kao mali dječak, osuđen je na smrt. Edgecomb i ostali čuvari su uvjereni u njegovu nevinost, ali mu ne mogu pomoći.

Pasija, Nova TV u 23:40 sati
Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista, koji je Mel Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. Dijelom zasnovan na Evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu, a dijelom na viđenjima dviju redovnica mističarki, sv. Anne Catherine Emmerich i Marije iz Agreda, film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala