Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.3.
Nova sezona showa "Zvijezde pjevaju", nastavlja se i "Masked Singer", tu su i kvalifikacije za Euro 2024., a ima i odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 25.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Kvalifikacije za Euro 2024., Nova TV u 20 sati
Tri mjeseca nakon veličanstvene bronce iz Katra, Hrvatska kreće u borbu za odlazak na Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Počinje proljetna, 12. sezona zabavnog glazbenog showa!

Masked Singer, RTL u 20:15 sati
Tko večeras napušta show?

Michael Palin: Putovanje u Irak, HTV 2 u 21:05 sati
Michael Palin nastavlja putovanje u središte Iraka i putuje prema Bagdadu te dolazi do Kirkuka i mjesta na kojem su Britanci 1927. godine - tijekom svoje vladavine ovom zemljom - otkrili naftu.

FILMOVI

Tajna veza, Doma TV u 20 sati
Fenomenalna, Oscarima nagrađena ekipa, predvođena proslavljenim redateljem filma Forrest Gump – Robertom Zemeckisom, udružuje snage u snažnoj romantičnoj priči o dvoje špijuna između kojih bukne ljubavni plamen.

Slom, RTL 2 u 20:15 sati
Oskarovac Anthony Hopkins i Ryan Gosling, nominiran za dva Oscara, glume u ovome napetom sudskom trileru koji je režirao Gregory Hoblit, a scenarij napisao Daniel Pyne.

Međunarodna prijevara, Doma TV u 22:15 sati
Film je inspiriran stvarnim bankovnim skandalom banke BCCI u 1980-ima. Film je izašao 2009. godine, za vrijeme najveće bankovne krize.

Nezaustavljivi, RTL oko 22:20 sati
Film je inspiriran stvarnim događajem koji se odvio prije nekoliko godina kad se teretni vlak koji je prevozio tisuće galona otrovnih kiselina oteo kontroli i jurio stotinjak kilometara bez strojovođe ugrožavajući živote 50 000 ljudi.

Svjetski rat Z, HTV 1 u 22:50 sati
Hollywoodska superzvijezda Brad Pitt pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovom visokobudžetnom hororu o svijetu kojeg je zombi apokalipsa dovela do ruba uništenja. Film je inspirirana hit knjigom slavnog scenarista i pisca, Maxa Brooksa.

Šetnja među grobovima, Nova TV u 23 sata
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala