Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix donosi još jednu najavu za nastavak brutalne korejske serije The Glory
Nemilosrdna borba i osveta nastavljaju se 10. ožujka

Netflix donosi još jednu najavu za nastavak brutalne korejske serije "The Glory"

Foto: YouTube

Nemilosrdna nada i ništa osim kaosa – Moon Dong-Eun (Song Hye-kyo) stvorit će savršenu patnju za sve koji su joj nanijeli zlo.

Nakon videa u kojem smo mogli vidjeti presjek prvog dijela serije The Glory i teaser trailera za drugi dio, Netflix je objavio službeni trailer koji donosi uvid u nastavak osvete i nemilosrdnu borbu koja se nastavlja prema svim zlostavljačima.

Odlična glumačka postava i njihove izvedbe, jako dobar scenarij i izvrsna glazbena podloga samo su dio pohvala za korejsku napetu dramsku triler seriju koja govori o brutalnom zlostavljanju mlade djevojke i njezinim kasnijim naporima kako bi se osvetila svima koji su u tome sudjelovali.

Prvi dio serije The Glory ima osam epizoda i na streamingu se nalazi od 30. prosinca 2022., a preostalih osam nastavlja provođenje Dong-Euninog plana za osvetu protiv Park Yeon-Jin (Ji-Yeon Lim) i ostalih. U prvom dijelu sezone osveta je već krenula, a drugi dio obećava još krvaviji rasplet događaja i zaključak priče. Sad u igru ulaze i oni koji su dosad bili nesvjesni pravih lica svojih partnera, kao što su Yeon-Jinin muž Ha Do-yeong (Jung Sung-il). Tu je i Dong-Eunin prijatelj Joo Yeo-jeong (Lee Do-hyun) koji joj pomaže oko osvete, ali čija je pozadina i dalje nepoznata te potencijalno također brutalna.

Seriju je osmislila Kim Eun-sook koja je napisala i scenarij, a režiju potpisuje Ahn Gil-ho. U ostalim ulogama su Yeom Hye-ran, Park Sung-hoon, Cha Joo-young, Kim Hi-eora, Kim Gun-woo i Oh Ji-yul.

Serija The Glory kod nas na Netflixu prevedena je Slava, a drugi dio sezona na streaming stiže 10. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala