Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posebna najava za drugi dio južnokorejske serije The Glory
Drugi dio na Netflixu će biti dostupan od 10. ožujka

Posebna najava za drugi dio južnokorejske serije "The Glory"

Foto: YouTube

Osveta se nastavlja u drugom dijelu prve sezone južnokorejske serije The Glory.

Prvi dio nove Netflixove uspješnice stigao je 30. prosinca 2022. na taj streaming kad je zainteresirao gledatelje, a jučer je predstavljena i posebna najava za drugi dio sezone.

Osvetnička triler drama donosi priču o bivšoj žrtvi školskog nasilja, tada siromašnoj Moon Dong-eun (Song Hye-kyo) koja je godinama planirala osvetu za svoje bivše zlostavljače koje su redom činila bogata i privilegirana djeca koja nikada nisu odgovarala za nasilje. Čak je i njezina majka radije primila mito, nego tražila od škole daljnju odgovornost. Dong-eun je pobjegla od nasilnika i stravičnog zlostavljanja, ali ono je ostavilo ožiljke i gorak okus nepravde.

Dong-eun godinama kasnije zapošljava se kao učiteljica u osnovnoj školi djeteta jednog od zlostavljača. Predvodnica nasilne ekipe u školi bila je Park Yeon-jin (Lim Ji-yeon) koja je sad voditeljica vremenske prognoze na televizijskoj postaji.

Najava obećava još brutalniji rasplet osvete te kaos za sve koji su bili uključeni u nasilje ili sudjelovali u istom, makar podsmjehivanjem i ignoriranjem. U ostalim ulogama su Lee Do-hyun, Yeom Hye-ran i Park Sung-hoon. Seriju je osmislila Kim Eun-sook koja je napisala i scenarij, a sve epizode režirao je Ahn Gil-ho.

Prvih osam epizoda serije The Glory dostupne su na Netflixu, a preostalih osam stiže 10. ožujka na taj streaming. Na hrvatskoj inačici Netflixa serija nosi naziv Slava.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala