Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Osveta je sve bliže u novoj najavi za nastavak korejske serije The Glory
Za mjesec dana na Netflixu će biti dostupan drugi dio napete prve sezone

Osveta je sve bliže u novoj najavi za nastavak korejske serije "The Glory"

Foto: YouTube

Osveta je možda spora, ali će biti krvava!

Krajem siječnja Netflix je predstavio poseban trailer za južnokorejsku seriju The Glory koji je zapravo bio presjek dosadašnjih epizoda i radnje. Jučer je predstavljen teaser trailer koji donosi nove scene koje nas očekuju u nastavku ove brutalne osvetničke serije.

„Dobrodošli u moj pakao. Osveta života počinje sada“, opis je nastavka serije koja je donijela priču o bivšoj žrtvi školskog nasilja koja je tragične događaje uspjela preživjeti, izborila se za sebe i isplanirala osvetu svim svojim krvnicima pa i majci koja joj nije pomogla, već je primila mito od škole kako bi zataškali cijelu situaciju.

Dong-eun (Song Hye-kyo) sada je odrasla, mlada žena koja se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi koju pohađa dijete jedne od njezinih zlostavljačica (Lim Ji-yeon), a koja sad živi svoj život iz snova. Iako se na prvu čini da su se nekadašnji zlostavljači promijenili, u seriji vidimo da su jednako nasilni te da su svjesni što su napravili Dong-eun. Ona je u prvom dijelu prve sezone već počela s osvetom, a drugi dio sezone donosi još brutalnije događaje i zaključak priče.

Seriju je osmislila Kim Eun-sook koja je napisala i scenarij, a režiju potpisuje Ahn Gil-ho. U ostalim ulogama su Lee Do-hyun, Yeom Hye-ran i Park Sung-hoon.

Serija The Glory kod nas na Netflixu prevedena je Slava i na tom streamingu možete pogledati prvih osam epizoda, a preostalih osam stiže 10. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala