Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte raskošan službeni trailer za Avatar: Put vode
Nakon teasera konačno stiže najava koja otkriva više o radnji nastavka koji čekamo više od 10 godina

Pogledajte raskošan službeni trailer za "Avatar: Put vode"

Foto: YouTube

20th Century Studios sve je oduševio prvom službenom najavom Avatar: The Way of Water, kod nas službenog prijevoda Avatar: Put vode, te koji je u sat vremena od objave prikupio skoro 2 milijuna pregleda na YouTubeu.

Nakon teaser trailera u svibnjuj koji je otkrio prekrasne scene iz dugo očekivanog nastavka stiže najavni video koji uz nove scene otkriva i detalje o radnji. U drugom filmu u franšizi vraća se negativac, pukovnik Quaritch (Stephen Lang) koji je oživljen preko Na'vi avatara i ponovno kreće u sukob s Neytiri (Zoe Saldaña), koja je rođena na Pandori, i njezinim suprugom Jakeom Sullyjem (Sam Worthington).

Radnja novog Avatara smještena je više od deset godina nakon originalnog filma (koji se događao tijekom 2154. godine) i u novoj najavi možemo vidjeti kako Neytiri i Jake žive kao obitelj te njihovu djecu Neteyama (Jamie Flatters), Lo'aka (Britain Dalton), Tuktirey (Trinity Bliss) i Kiri (Sigourney Weaver koja se vraća u franšizu u novoj ulozi). Video obiluje vizualno prekrasnim scenama oceana koje su snimane na poseban način od strane snimateljske i glumačke ekipe koje čine trenirani specijalisti koji su mogli dugo držati dah pod vodom da bi snimili takve scene. Saldaña je otkrila da je njezin osobni rekord zadržavanja daha bio čak pet minuta.

„Ovo je priča o obitelji, o obiteljima koje se nastoje držati zajedno te nastojanjima da zaštitimo jedni druge i mjesto gdje živimo. Priča se zapravo temelji na obitelji Jamesa Camerona i njegovoj ljubavi i uživanju u njoj, te govori o tome koliko smo ranjivi kad dobijemo djecu“, rekla je Weaver o drugom Avataru na promociji svoje nove humorne drame The Good House.

James Cameron potpisuje režiju, scenarij, produkciju i montažu i ovog Avatara, među ostalim producentima su Jon Landau i Peter M. Tobyansen, a na priči su radili i Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman te Shane Salerno. Novu glumačku ekipu, među ostalim, čine Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco i Jemaine Clement.

Avatar: Put vode u hrvatskim kinima premijerno očekujemo 15. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala