Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen novi Avatar
Objavljen je prvi teaser trailer za dugoiščekivani nastavak epskog filma Jamesa Camerona

Predstavljen novi "Avatar"

Prošlo je već 13 godina otkako je svijet oduševio film Avatar redatelja Jamesa Camerona, a danas napokon imamo prilike vidjeti i prvi teaser trailer za Avatar: The Way of Water, koji nas vraća u predivni krajolik planeta Pandora.

Željno iščekivani nastavak prvi je od četiri nova filma smještena u fantastičan svijet koji smo upoznali 2009. godine, kada je vizionarski filmaš samo zagrebao po površini bogate mitologije Pandore i njenih stanovnika.

Trailer nam vraća Jakea Sullyja (Sam Worthington) i Neytiri (Zoe Saldana) 14 godina nakon događaja u prvom filmu, kada je Sully odlučio zauvijek ostati u tijelu plavog vanzemaljca. Sully i Neytiri žive sretno i roditelji su dječaka. No mir na Pandori ne može trajati zauvijek jer su se ljudi ponovno vratili kako bi eksploatirali planet, što dovodi do novih sukoba između uzurpatora i domorodaca. Trailer nam također otkriva kako je novi film usmjeren na novu generaciju te je Sullyjev i Neytirin sin u centru pažnje kao predvodnik nove avanture.

Originalni Avatar je ušao u povijest kao najunosniji film svih vremena te se sa svojih 2.8 milijarde dolara zarade diljem svijeta još uvijek nalazi na prvom mjestu. Jedini film koji mu se približio po zaradi jest Osvetnici: Završnica, koji je na drugom mjestu sa samo 50 milijuna dolara manje.

Film Avatar: The Way of Water vratit će nam i druga poznata lica osim Worthingtona i Saldane. Za novi će se film vratiti Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder i Matt Gerald. Sigourney Weaver bi se također trebala vratiti, ali u novoj ulozi. Njima će se pridružiti novopridošlice Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, Vin Diesel i CJ Jones.

Cameron drži redateljsku palicu te potpisuje scenarij, na kojem je također radio Josh Friedman. Avatar: The Way of Water bi u kina trebao stići 16. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala