Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kate Bosworth i Emile Hirsch su na rubu u filmu The Immaculate Room
Trailer za nadolazeći triler najavljuje zanimljiv projekt s još zanimljivijim posljedicama

Kate Bosworth i Emile Hirsch su na rubu u filmu "The Immaculate Room"

Biste li mogli preživjeti 50 dana u potpunoj izolaciji, u čistoj, jednostavnoj, bijeloj futurističkoj sobi za nagradu od pet milijuna dolara? Bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom. Bez doticaja s obitelji, prijateljima i općenito svime što se nalazi van sobe. To je pitanje koje postavlja film The Immaculate Room, najnoviji film koji potpisuje scenarist-redatelj Mukunda Michael Dewil.

Kako nam novoobjavljeni trailer otkriva, Kate Bosworth i Emile Hirsch glume naizgled savršeni par koji odlučuje staviti svoj život na čekanje kako bi iskoristili ovu priliku, koja se pruža jednom u životu. Naravno, ništa nije tako jednostavno kako se na prvu čini, a napeti trailer otkriva nam djelić onoga što nas čeka.

Kao što možemo vidjeti u prvim kadrovima, Mike (Hirsch) i Kate (Bosworth) zajednički odlučuju staviti vanjski svijet na pauzu kako bi pokušali preživjeti unutar besprijekornih zidova futurističke ćelije. Doduše, imaju nešto namještaja, sve vrhunske pogodnosti i pristup hrani i piću, koje dolazi u nekim čudnim kutijama. Čini se dosta jednostavno za provesti 50 dana u takvom prostoru.

Međutim, stvari se počnu komplicirati kada pronađu pištolj u kupaonici. Odjednom im se pridružuje i prekrasna žena (Ashley Greene). Osjećaji nepovjerenja, zbunjenosti i jezivosti odjednom su prisutni u svakoj interakciji. Vrlo brzo se počne pojavljivati i paranoja. No je li zaista nešto zlokobno u toj besprijekornoj sobi ili su to sve samo problemi koje su si sami zamislili?

Odgovore na sva pitanja dobit ćemo 19. kolovoza kada film krene s prikazivanjem u kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala