Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ashley Greene uhodi Toma Feltona u prvom traileru za Some Other Woman
Film, u kojem također glumi Amanda Crew, stiže u kina početkom siječnja 2024. godine

Ashley Greene uhodi Toma Feltona u prvom traileru za "Some Other Woman"

Zvijezda franšize Harry Potter Tom Felton, Amanda Crew i Ashley Greene predvode glumačku ekipu filma Some Other Woman, za koji smo ovih dana dobili i prvi trailer. Psihološki triler u režiji Joela Davida Moorea prati unutarnju borbu jedne žene koja počinje preispitivati sve što misli da zna o svom svijetu i voljenim osobama oko sebe.

Trailer nam predstavlja Eve (Crew), ženu koja zajedno sa svojim suprugom Peterom (Felton) putuje na radno putovanje na udaljeni otok. Dok se isprva tropska lokacija čini kao raj, Eve se ubrzo počne gubiti u istoj rutini koja se ponavlja iz dana u dan. Dok se Peter želi tu nastaniti i graditi život uz pješčane obale otoka, Eve ne može a da se ne osjeća nelagodno zbog cijele stvari.

Kad se počne viđati ženu (Greene) koja naizgled uhodi nju i njezinog muža, Evin mozak pada u neku vrstu psihoze u kojoj teško odvaja činjenica od fikcije. Sa skoro istom figurom i smeđom kosom, dvije žene izgledaju jezivo slične, a psihološke igre između njih otežavaju nam shvatiti što je stvarno. Spremna učiniti sve da održi svoj brak i život na okupu, Eve zna da je njezin jedini izbor zaustaviti ovu nepoznatu ženu prije nego što joj uzme sve.

Uz Feltona, Greenea i Crewa, u filmu Some Other Woman također glume Brooke Lyons i bivši NBA igrač koji je postao glumac, Rick Fox.

Moore također producira zajedno s Dougom Murrayem i Williamom G. Santorom pod zastavom Productivity Media, s Maxom Osswaldom i Jasonom Jalletom koji se pridružuju Balcony 9 Productions. Moore režira prema scenariju koji su napisali Josh Long, Angela Gulner i Yuri Baranovsky.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala