Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emile Hirsch očajnički traži svoja sjećanja u psihološkom trileru State of Consciousness
Film koji je završen još prije dvije godine konačno stiže u kina

Emile Hirsch očajnički traži svoja sjećanja u psihološkom trileru "State of Consciousness"

Foto: YouTube

Emile Hirsch u glavnoj je ulozi u novom psihološkom trileru uz koji ćete se pitati što je san, a što stvarnost.

Iz Lionsgatea jučer je konačno predstavljen prvi trailer za State of Consciousness, film koji je inicijalno imao premijeru još 2022. godine u Italiji na filmskom i glazbenom festivalu Ischia Global Fest na kojem je dobio solidne reakcije. Prvi trailer i poster donose nam detalje o radnji, a glavno pitanje jest – kome se obratiti kad noćne more postanu stvarnost?

Stephen (Hirsch) i Alicia (Tatjana Nardone) sretan su mladi par koji živi skromnim životom sve dok on nije optužen za tajanstveno ubojstvo. Kako bi pravda bila zadovoljena, Stephen se nađe u mutnoj mentalnoj ustanovi u kojoj provode eksperimentalne postupke – u zamjenu za zatvorsku kaznu. Nakon postupka Stephen postane svjestan da mu nedostaje 18 mjeseci sjećanja zbog čega ne može odvojiti stravične halucinacije od snova i stvarnog života. Kreće borba za prikupljanjem djelića starog života, ali ubrzo će shvatiti da je istina gora od ičega što si je mogao zamisliti.

Režiju potpisuje Marcus Stokes, a na scenariju su radili Guillaume Tunzini, Dikran Ornekian i Rylend Grant. Uz Hirscha i Nardone glume Kesia Elwin, Robin Mugnani, David Wurawa, Gaia Scodellaro, Lara Pictet i Michael E. Rodgers.

State of Consciousness u odabranim kinima, zatim digitalno i kod usluga na zahtjev stiže 15. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala