Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 4.6.
Uz mnoštvo filmova i serija danas nas očekuje i finalna emisija showa "Masked Singer"

TV Preporuke dana - Subota 4.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. lipnja.

SERIJE / EMISIJE

Masked Singer, RTL u 20:15h
Jeste li spremni za finale? Ove subote doznat ćemo koja maska je pobjednica 'Masked Singera'. Devet genijalnih maski do sad nas je napustilo, stale su još samo tri, a jedna od njih će pobijediti.

NCIS L.A., RTL 2 u 22:15h
"NCIS: Los Angeles" prati specijalnog agenta G. Callena (Chris O'Donnell) koji vodi elitni tim tajnih operativaca dok se, pod budnim okom operativnog menadžera Henrietta "Hetty" Lange (Linda Hunt) bori protiv stranih i domaćih neprijatelja.

Jamestown, HRT 2 u 22:33h
Nakon šokantnih vijesti Pedro želi osvetu. Willmus ispituje Jamesa Reada o prošlosti i u Pedru izaziva sumnju u kovačevu odanost. Jocelyn shvaća da, ako želi da Yeardley izgubi vlast, mora uzeti stvar u svoje ruke.

FILMOVI

Ubojstvo u Bijeloj kući, Doma TV u 19:55h
Detektiv washingtonskog Odjela za umorstva, Harlan Regis (Wesley Snipes), pozvan je u Bijelu kuću da istraži ubojstvo jedne od djelatnica. No svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe, Nick Spikings (Daniel Benzali), ne dozvoljava Regisu slobodno kretanje i pokušava ga svim silama udaljiti sa slučaja.

Aleksandar Veliki, Doma TV u 21:45h
Aleksandar Veliki (Colin Farell) vodio je svoju nepobjedivu grčku, makedonsku, a kasnije i istočnjačku vojsku putem opsada i osvajanja dugih 35.500 kilometara, u razdoblju od samo osam godina. Do svoje smrti, u 33 godini iskovao je carstvo kakvo svijet dotad još nije vidio...

Hrid, RTL u 22:20h
Biokemičar Stanley Goodspeed živi u Washingtonu i radi za FBI. Kada mu zaručnica Carla Pestalozzi kaže da je trudna, Stanleyja nazove šef James Womack i kaže mu da je na otoku Alcatrazu zatočen 81 turist. Marinski general Francis Xavier Hummel godinama je prosvjedovao protiv vladine odluke da obiteljima poginulih veterana ne isplati odštetu. Smrt supruge Barbare Hummel dovela ga je do ruba i sada želi ostvariti svoj cilj. Stanley je potreban jer je Himmel ukrao projektile i namjerava ih ispaliti na San Francisco ako njegovi uvjeti ne budu ispunjeni.

Misija: Bijela kuća, Nova TV u 22:55h
Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova - rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala