Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za zadnju epizodu Euforije
Druga sezona završava ove nedjelje, a HBO je objavio video o snimanju prethodne epizode te trailer za finalnu

Najava za zadnju epizodu "Euforije"

Foto: YouTube

U nedjelju navečer u SAD-u je prikazana 7. epizoda hvaljene dramske serije Euforija koja je bila nešto drugačija od ostalih epizoda i gledatelje je ostavila u velikom iščekivanju finala.

Za razliku od dosadašnjih epizoda u središtu radnje bio je lik Lexi Howard (Maude Apatow) koja je kroz školsku predstavu pokazala kako ona doživljava prijatelje i događaje oko sebe. Predstava je većinu iznenadila te potakla potencijalno negativan slijed događaja, prvenstveno oko lika Natea Jacobsa (Jacob Elordi). Lexi je po mnogima nepravedno zanemaren lik u seriji pa je sedmom epizodom dobila puno prostora što su gledatelji dočekali s oduševljenjem. Evo što su neki od glumačke i ostale ekipe rekli o zahtjevnom snimanju te epizode:

Budući da je epizoda završila neizvjesno po pitanju Natea i Fezcoa (Angus Cloud), obožavatelji jedva čekaju finalnu epizodu. Hoće li prijateljice zamjeriti Lexi što je napravila intimnu seriju o njihovom životu i prijateljstvu, može li Rue (Zendaya) izdržati bez droge i hoće li se pomiriti s Jules (Hunter Schafer) te mogu li Maddy (Alexa Demie) i Cassie (Sydney Sweeney) opet biti prijateljice ili bi to moglo kobno završiti – saznat ćemo uskoro.

Kritika je naklonjena i aktualnoj sezoni za koju se mahom mogu naći pozitivne recenzije, glumačke izvedbe i vizuali se neprestano hvale, ali nešto lošijim se smatra tempo ove sezone i karakterizacija likova. Gledanost je navodno viša od prve sezone, a za nastavak se ne treba brinuti jer je HBO već osigurao treću sezonu.

Tvorac serije je Sam Levinson, a ostatak talentirane glumačke ekipe čine Nika King, Eric Dane, Algee Smith, Barbie Ferreira, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid i Austin Abrams.

Euforija je na hrvatski HBO stigla jučer, a finalna, osma epizoda bit će prikazana 27., odnosno 28. veljače.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala