Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO dao zeleno svjetlo za 3. sezonu Euforije
Dramska serija nastavlja oduševljavati gledatelje

HBO dao zeleno svjetlo za 3. sezonu "Euforije"

Foto: YouTube

Obožavatelji serije Euforija dobili su odlične vijesti.

Budući da druga sezona ruši sve rekorde gledanosti HBO je već odobrio treću sezonu. Visoka gledanost nagnala je i autora serije Sama Levinsona da radi na još jednoj sezoni tako da nema prepreka za nastavak priče.

Serija koja nas je osvojila još 2019. godine, osvojila je i razne nagrade od kojih se ističe nagrada Emmy za glavnu glumicu, mladu Zendayu. Od prve do druge sezone čekalo se skoro dvije i pol godine, a po brojkama gledanosti se vidi kako interes za seriju nije nimalo pao – naprotiv, gledanost je porasla skoro 100% od epizoda prve sezone. Treba dodati i to da je prva epizoda druge sezone 9. siječnja ove godine privukla više reakcija na društvenim mrežama od finala Igre prijestolja u svibnju 2019. godine.

"Sam, Zendaya te cijela glumačka i ostala postava Euforije su drugu sezonu odveli jako, jako visoko, uz zahtjevan narativ i formu, a pritom su zadržali bit i srce serije. Ne možemo biti više počašćeni od toga što radimo s ovim nadarenim i talentiranim timom i jako smo uzbuđeni što ćemo s njima nastaviti putovanje u treću sezonu", izjavila je izvršna potpredsjednica HBO programa Francesca Orsi.

Uz Zendayu u seriji glume Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith i Chloe Cherry. Serija Euforija nastala je prema izraelskoj mini seriji istog naziva Rona Leshema i Daphne Levin.

Jučer je bila prikazana peta od osam epizoda druge sezone serije Euforija, a finale nas očekuje 27. veljače. U nastavku možete pogledati najavu za šestu epizodu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala