Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gledanost serije Euforija bolja nego ikad
Druga sezona navodno ima 100% bolju gledanost od prve

Gledanost serije "Euforija" bolja nego ikad

Foto: YouTube

Čini se kako je druga sezona serije Euforija pun pogodak za HBO!

Gledanost prve tri epizode dugo očekivane nove sezone se umalo udvostručila u usporedbi s prošlom sezonom, piše Variety. Premijera druge sezona je od 9. siječnja do danas privukla 13,1 milijun gledatelja preko HBO-a i njegovih streaming servisa, a slične su brojke bile s drugom i trećom epizodom. To je skoro 100% više od prosječne gledanosti prve sezone koju je tijekom ljeta 2019. pratilo oko 6,6 milijuna gledatelja.

Četvrta epizoda koje je emitirana proteklu nedjelju također je privukla rekordan broj gledatelja: navodi se kako je gledanost bila 166% bolja od četvrte epizode prve sezone. Moguće jest kako je baš HBO Max zaslužan za porast gledanosti iako je prije tog streaminga serija istovremeno bila dostupna na servisima HBO Now i HBO Go.

Na novu sezonu čekali smo dvije i pol godine, a radnja nastavlja pratiti živote tinejdžera oko Rue (Zendaya) koja nastoji pronaći nadu i svrhu te se nositi s pritiscima oko ljubavi, gubitaka i ovisnosti. Uz Zendayu glume Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid i Austin Abrams.

Druga sezona Euforije ima osam epizoda, a peta je na redu ovu nedjelju. Zendaya je gledateljima poručila kako inače mračna serija će od te epizode postati još teža za gledanje. Najavu za navedenu epizodu možete pogledati u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala