Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Božić, 25.12.
Božić donosi puno bolji izbor filmova od Badnjaka, iako uglavnom reprize uz poneku TV premijeru

TV Preporuke dana – Božić, 25.12.

Foto: YouTube

Kako bismo vam olakšali traženje i odabir što gledati ovog Božića donosimo detaljan pregled filmova i serija na HRT-u, RTL-u, Nova i Doma TV!

HTV 1 na sami Božić ima pregršt prigodnih filmova. U 8:20 sati prikazuje se jedan od najboljih božićnih filmova snimljen prema romanu Jeana Shepherda, Božićna priča, a u 13 sati djeca će biti oduševljena animiranom avanturom Potraga za Nemom nakon kojeg možete pogledati četvrto poglavlje u životu Shreka, Shrek uvijek i zauvijek (14:45 sati). Dirljiva obiteljska avantura Braća vjetra na rasporedu je u 17:20 sati, a već tradicionalno oko 20 sati je božićno izdanje A strane. Noel, topla božićna priča o petoro usamljenika koji stjecajem okolnosti Božić provode u bolnici, na redu je oko 22 sata.

Na HTV-u 2 prigodni filmovi također kreću od jutra. U 8:30 sati kreće Medo Bero - božićni specijal, a dokumentarni film Tiha noć - Pjesma za svijet pogledajte u 14:15 sati. Biografska drama snimljena prema istoimenoj knjizi o Charlesu Dickensu The Man Who Invented Christmas oduševit će vas u 16 sati, a u 17:40 film za sve generacije: Vlak u snijegu. U udarnom terminu u 20:05 sati na rasporedu je vjerska drama Deset zapovijedi.

HTV 3 razveselit će vas obiteljskom avanturom Pustolovine Toma Sawyera u 18:35 sati, a u 20:05 sati na redu je romantična glazbena drama Šerbuški kišobrani. U 21:35 sati prikazuje se prigodna obiteljska komedija Muppetova Božićna priča.

RTL u 9:40 sati donosi animiranu avanturu Snježna kraljica 2, a u 13:30 sati prvi dio sedmog poglavlja o Harryju Potteru, Harry Potter i darovi smrti 1. dio. Za one koji su na Badnjak propustili Sam u kući mogu ga pogledati danas u 16:15 sati, a u 20:15 sati RTL premijerno donosi animiranu obiteljsku avanturu Grinch. Jedan od omiljenih božićnih filmova, Zapravo ljubav, na redu je u 22 sata.

Nova TV u 20:15 sati sve će razveseliti igranom verzijom Aladdina koja je 2019. godine osvojila gledatelja diljem svijeta, a nakon toga epska drama Noa u 22:35 sati.

Na programu Doma TV kao i svake godine od ranog jutra mogu se pogledati razni prigodni filmovi uz poneku reprizu od dana ranije. U 10 sati filmski program kreće s domaćim kino hitom Izgubljeni princ, slijede U potrazi za Djedom Božićnjakom, Savršen Božić, Kruna za Božić, Kraljević na dar, Božićni ugovor, a završava u 0:30 sati klasikom Fred Mraz.

RTL 2 u 20:15 sati donosi komediju Ludi Božić u uredu.

RTL Kockica prikazuje standardni program.

Sretan Božić želi vam ekipa MojTV-a!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala