Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.12.
Odlična filmska subota!

TV Preporuke dana – Subota 18.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Groznica snježnog kraljevstva, RTL u 22:15 sati
Annin je rođendan, a Elsa i Kristoff odlučili su joj pripremiti najbolju proslavu ikad, međutim Elsine ledene moći mogle bi dovesti u rizik i više od same zabave

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:20 sati
Varys moli Jona da položi pravo na prijestolje, ali on odbija izdati Darnerys. Kada Tyrion razotkrije Varysovu urotu, Daenerys ga pogubi zmajskom vatrom. Jaime je zarobljen, ali Tyrion ga oslobađa kako bi uvjerio Cersei da preda grad.

Tjelesni čuvar, HTV 2 u 23:40 sati
Ovo je priča o Davidu Buddu, hrabrom no nestabilnom ratnom veteranu, koji sada radi u Odjelu za specijalnu zaštitu londonske policije Metropolitan.

FILMOVI

Nacionalno blago: Knjiga tajni, Doma TV u 19:55 sati
Ben (Nicolas Cage) i njegov otac, sveučilišni profesor Patrick Gates (Jon Voight), uzdrmani su otkrićem jedne od odavno izgubljenih stranica dnevnika Lincolnova ubojice Johna Wilkesa Bootha. Dnevnik je pronađen uz Boothovo tijelo kad je ubijen, međutim, nekoliko stranica istrgnutih iz dnevnika nikad nije pronađeno... Sve dosad!

Vjenčanje iz vedra neba, HTV 1 u 20:10 sati
Organizatorica vjenčanja Mary Fiore radoholičarka je i najbolja u svom poslu u cijeloj Kaliforniji. Jednog dana doživi nezgodu, a u pomoć joj priskoči liječnik dr. Edison. Nakon što zajedno provedu romantičnu večer, Mary otkriva da je Steve već zaručen. Da stvari budu gore, njegova je zaručnica trenutačno najvažnija Maryna klijentica.

Snježno kraljevstvo, RTL u 20:15 sati
Veliki kinohit iz 2013., fantastična fantazija vodi nas na putovanje u snježno kraljevstvo, u kojem vladaju sestre Elsa i Anna, u kojem upoznajemo simpatične likove poput snažnog Kristoffa, njegovog lojalnog soba Svena te smiješnog snježnog stvorenja Olafa.

Nashville, HTV 3 u 20:30 sati
Ova glazbena melodrama o povezanosti industrije zabave i politike, pretstavlja briljantnu studiju američke kulture. Američki san je razmotren iz satiričnog kuta - umjetnost je novac, reklama vrijedi više od nadarenosti.

Prevarantice, Nova TV u 22:25 sati
U ovom remaku hit komedije iz 1988. godine Dirty Rotten Scoundrels Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevarantice, jedna vara na sitno a druga je vrhunska varalica čija su meta samo najimućniji.

Čuvari mora, HTV 1 u 22:35 sati
Ovaj izvrstan, uzbudljiv i napet film istodobno je suptilna drama i akcijski spektakl o junacima obalne straže, o dvojici najboljih među njima, učitelju i učeniku.

Zločesti Djed Mraz, HTV 3 u 23:10 sati
Dva prevaranta, prerušeni kao Djed Mraz (Billy Bob Thornton) i Patuljak (Tony Cox), putuju zemljom zadnjih 7 godina za vrijeme božićnih praznika. Prijave se za posao u trgovačkom centru, i zatim ga pljačkaju na Badnju večer.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala