Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Carla napustila show Hrvatska traži zvijezdu
Carla Belovari ispala je iz natjecanja, a pobjedi se još mogu nadati Zoran, Matej, Barbara i Bojan

Video: Carla napustila show "Hrvatska traži zvijezdu"

PIŠE: Dario Petruševski                   
Foto: RTL

Glazbeni show RTL-a ponovio je praksu od prošlog puta - iz natjecanja je izletio jedan od najboljih vokala njihove reality priče. Carla Belovari zvana "The Voice", koja je protekla tri tjedna provela u teškom bronhitisu, dobila je najmanje glasova  i ispala iz showa u kojem su, uz izuzetak nevjerojatno talentiranog Zorana Mišića, ostali prosječni pjevači čije izvedbe nisu ni izbliza nadahnute kao one na početku sezone. "Na Balkanu smo, što da vam kažem", rekla je poslije showa vidno razočarana Carlina majka.
 
 
Ipak, Carla se ne bi trebala brinuti za svoju glazbenu budućnost, jer su na nju "oko bacili" brojni glazbeni producenti i menadžeri s kojima će uskoro pokušati dogovoriti svoj prvi pravi glazbeni projekt. Ostalih četvero natjecatelja, Bojan, Barbara, Matej i Zoran, nastavljaju bitku koja završava za tri tjedna, a koja će u narednim emisijama uključivati rock izvedbe, duete i poneko zvjezdano gostovanje.
 
 
Gošća emisije, Vanna, sve je iznenadila pjevanjem na playback. S obzirom da se u showu inzistira na pjevanju uživo, nije nam poznato kako se izborila za zijevanje pred kandidatima kojima se playback već tjednima predstavlja kao nešto sramotno i manje vrijedno. Osim Vanne, iznenadio je i žiri, koji kandidatima ovog puta, najblaže rečeno, nije bio naklonjen. Matejevi pokušaji glazbene probrazbe tako su završili negativnim komentarima, a Carlu je iz takta izbacio Tonyjev komentar na račun pjesme "Vino i gitare". Bojan je saznao kako previše afektira, a Zorana su upozorili da će ga, ne bude li se trudio, prestići neki manje talentirani natjecatelji.
 
 
Gledatelji su imali priliku vidjeti i snimku nastupa kandidata na velikom Tonyjevom koncertu u zagrebačkoj Areni. Upravo im je taj vikend, u kojem su pjevali pred 36 tisuća ljudi, vjerojatno uzburkao duhove pa se za emisiju i nisu najbolje pripremili. Ipak, najviše je kritika otišlo na račun odabira pjesama - Tony Cetinski ponaša se kao da ne zna da kandidati pjesme biraju u dogovoru s glazbenim urednikom, pa im stalno govori kako trebaju odbiti nešto što u showu ne žele pjevati.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    vjeshtica vjeshtica @ 30.5.2009. 18:27

    Čujte, šta je zbilja cijela stvar namještena? Hmmmm... sumnjam. Pa ipak se nalazimo u zemlji u kojoj drmaju cajke, a tupson puni stadione, paaa...

    Samo da nam ova dječica nastave pjevat! Ajme, jel još netko tako lud za malom Nikolinom, ili sam ja jedina?

    Uf, sad vidim da je se spominje! A nemojte biti oštri prema Carliti, pa kikica se boji reflektora, svega... nisu to profesionalci.  

  • #2
    0 0
    aya aya @ 30.5.2009. 14:07

    Za njom bi baš srce ne puca kaj je ispala. Glas je dobar, to moram priznati, ali je iznadprosječno odbojna.

    Puno veća šteta je za malu Ušaljicu i naravno Nikolinu! Već od Ušaljice je show krenuo vidno nizbrdo, ukazujući (nesmotrnim izjavama žirija) na realnu mogućnost da je cijela stvar namještaljka!

    A Vanna je valjda pjevala na play back da se ne osramoti kak klinci pjevaju bolje od nje !

  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 30.5.2009. 13:42

    rrrrrrrrrrrrrealno je da ako netko kao Carrrrrrla koja se prrrrrošli tjedan isprrrrrričava na rrrračun grrrrla - brrrrronhitisa, ovaj tjedan čudesno grrrrrrlato pjeva.

    Po tome je trebala još prrrrrošli tjedan ispasti, i publika je to prrepoznala pa je sad kažnjena.  

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala