Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nasljednici u drugoj sezoni Zvijezda
Hoće li nasljednici nadmašiti svoje najbliže: ovi natjecatelji "Zvijezda" dolaze iz obitelji poznatih glazbenika!

Nasljednici u drugoj sezoni "Zvijezda"

Nije rijetkost da članovi obitelji dijele istu profesiju, a da jabuka ne pada daleko od stabla, dokaz su i mladi Noa Rupčić, sin Hrvoja Rupčića i Tine Kresnik, te Bruno Banfić, nećak Ivane Banfić, koji, baš poput članova svojih obitelji, žive glazbu i sanjaju o blistavoj glazbenoj karijeri.

Na grandioznoj pozornici Zvijezda pred peteročlanim žirijem svoje vokalne sposobnosti, osobnost i karizmu odlučila su pokazati i dva mladića sličnih obiteljskih priča, koji su od malih nogu okruženi mikrofonima, instrumentima i notama.

20-godišnji Zagrepčanin Noa Rupčić sin je bivšeg estradnog bračnog para - udaraljkaša i frontmena 'Cubisma' Hrvoja Rupčića te Tine Kresnik koja je, osim što je prateći vokal 'Parnog Valjka', svojedobno gradila i samostalnu karijeru. 20-godišnjem Noi glazba je život, a kako kaže, rock i blues žanrovi su u kojima se najbolje snalazi. Kao najdraže pjevače ističe snažne vokaliste Ervina Baučića i Chrisa Cornella, ali i mamu Tinu s kojom ponekad dijeli pozornicu. Ove je godine imao priliku nastupati i s legendarnim rokerima, grupom 'Kojoti', a sudjelovanje u Zvijezdama, naglašava, gleda kao zabavu.

S druge strane, svoj put do srca žirija i publike traži i 21-godišnji Bruno Banfić koji također stiže iz glazbene obitelji, a tetka mu je hrvatska dance ikona 90-ih, Ivana Banfić - I Bee. Iako se ovaj Velikogoričanin tijekom djetinjstva bavio sportom, ipak smatra kako je glazba njegov životni poziv. Kao najdraže pjevače ističe Tonyja Cetinskog i Nikolu Marjanovića, a od ženskih vokala posebno cijeni Ninu Badrić, pred kojom će svu raskoš svog talenta vrlo brzo moći i pokazati budući da je Nina jedna od ovogodišnjih članova žirija. Osim što pjeva, Bruno svira i gitaru, a aktivno nastupa te odrađuje gaže po kafićima i restoranima duž hrvatske obale, ali i u Zagrebu. Show Zvijezde čini mu se kao dobar način da započne svoju glazbenu karijeru te ističe kako u onome što radi ne mora biti najbolji, ali mora znati da je u određenom trenutku dao najbolje od sebe.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala