Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 22.8.
Večeras vas na malim ekranima čekaju novi nastavci omiljenih serija te bogata filmska ponuda

TV Preporuke dana - Nedjelja 22.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.8.

SERIJE

Jadnici, HRT 2 u 20:05h
Fantine mora napustiti Pariz kako bi pronašla posao. Očajna i siromašna, prisiljena je donijeti nepodnošljivo tešku odluku kako bi svojoj maloj kćeri Cosette omogućila bolji život. Putuje u Montreuil i pronalazi posao u tamošnjoj tvornici koju vodi velikodušni monsieur Madeleine. Jean Valjean vodi nov život kao monsieur Madeleine, gradonačelnik Montreuila i vlasnik tvornice. U njegov život uđe nemir kad Javert postane novi policijski inspektor u Montreuilu. Javert sumnja da monsieur Madeleine nešto skriva i odlučan je u namjeri da ga razotkrije.

Most, HRT 3 u 22:05h
Nakon što je pronašao svoju bivšu ženu Sofie, Dan Brolund je pokušava oteti iz sela, ali ga sprječava Harriet koja je uvijek na oprezu. Saga i Henrik ispituju Williama Ramberga koji priznaje da je pucao na svog suparnika Dimitrija u očajničkom pokušaju pronalaska ubojice svoje voljene kćeri Leonore.

Milijarde, HRT 2 u 22:51h
Axe se mora umiješati kad dojava od Dollar Billa naglo pođe po zlu. Chuckov novi posao je u opasnosti. Wendy i Axe smisle plan kako će Taylor ostati bez tvrtke. Taylor prima važnoga gosta.

FILMOVI

Nemoguća misija 2, Doma TV u 19:55h
Nastavak hita iz 1996. ponovno nas vraća u svijet tajnog agenta Ethana Hunta (Tom Cruise). Huntov posao ovog puta je zaustaviti Seana Ambrosea (Dougray Scott) u distribuciji smrtonosnog virusa imena Chimera.

R.I.P.D. Agenti za počivale u miru, RTL u 20h
Šerif Roy Pulsifer (Bridges) prati monstruozne duhove koji se pretvaraju u naizgled obične ljude. Njegova je misija uhićenje i privođenje pravdi posebne vrste kriminalaca koji pokušavaju izbjeći konačnu presudu i kriju se na Zemlji.

Planet majmuna, HRT 2 u 21h
George Taylor zapovijeda svemirskim brodom u kojem je još troje astronauta. Let traje šest mjeseci gotovo svjetlosnom brzinom, a to je sedamsto godina zemaljskog vremena. George uključi automatskog pilota i legne u kapsulu u kojoj će u nekoj vrsti hibernacije, kao i ostalo troje astronauta, provesti vrijeme do spuštanja. Raketa se spusti na nepoznat planet izvan Sunčeva sustava. Spuštanje ne prođe sretno. Dok se George i dvojica astronauta spase veslajući prema obali, njihova kolegica umire pri spuštanju te se u svojoj kapsuli mumificira u majmunicu. Potom ih napadnu gorile na konjima koji koriste oružje i međusobno razgovaraju na engleskom.

Tajni prozor, Doma TV u 21:45h
Iako zna da bi trebao sjediti za računalom i pisati novu knjigu ili barem šetati sa psom oko jezera nedaleko od svoje kolibe, uspješan pisac Mort Rainey (Johnny Depp) uglavnom provodi vrijeme spavajući na svome omiljenom kauču i po 16 sati na dan. Usred je bolne rastave koja se zakomplicirala i postala neugodna. Rastava ga je potpuno lišila energije i kreativnosti ostavivši ga na milost mentalne blokade toliko snažne da nije u stanju sastaviti ni jednostavnu rečenicu. Tada, kada stvari naizgled ne mogu biti gore, psihotični neznanac po imenu John Shooter (John Turturro) pojavljuje se na njegovu pragu optužujući Raineyja da mu je ukrao priču te zahtijevajući zadovoljštinu. Prisiljen na zagonetnu igru mačke i miša, Rainey otkriva da posjeduje daleko više odlučnosti i volje nego što je ikada zamišljao.

Zrno utjehe, Nova TV u 22:05h
James Bond se vraća u akciju u dvadeset i drugom dijelu ovog vječnog serijala. Samo sat vremena nakon događaja iz prijašnjeg filma, tajni agent 007 opet se nalazi u srcu opasnosti. Njegova meta je Dominic Green, moćni član tajne organizacije koja pokušava zavladati najvažnijim resursom na zemlji. Izdan od strane Vesper, 007 je odlučan otkriti istinu. Ispitivanje gospodina Whitea otkriva puno složeniju i opasniju organizaciju nego što je itko sumnjao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala