Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 8.8.
Za kraj vikenda nema nekih novih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Nedjelja 8.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 8. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Udomi me, HTV 1 u 20:35 sati
U drugoj epizodi upoznajemo Sona, križanca labradora i čau-čaua koji je tako dobre naravi da ga ne bi trebalo biti teško udomiti. No, to se ne bi moglo reći za Badija, predstavnika takozvane kategorije opasnih pasa...

(N)ippon, HTV 2 u 21 sat
Pregled rezultata, sažeci najvažnijih natjecanja, analiza uspjeha ili neuspjeha na OI u Tokiju.

Most, HTV 3 u 21 sat
Ispod mosta Pepparholm u Kopenhagenu pronađeno je tijelo brutalno ubijene žene. Ispostavilo se da je riječ o Margrethe Thormod, ravnateljici danske Službe za imigraciju. Motiv je možda skandal oko nedavne odluke o deportaciji koji je Margrethu pogodio i na osobnoj razini. Henrik Sabroe počinje istraživati groteskno ubojstvo s kolegom Jonasom Mandrupom.

FILMOVI

Najtraženiji, Doma TV u 19:55 sati
Heroj Zaljevskog rata, časnik James Dunn (Keenen Ivory Wayans), nepravedno je zatočen zbog ubojstva pretpostavljenog. Čekajući pogubljenje, Dunn prihvaća neočekivanu ponudu generala Woodwarda (Jon Voight), predvodnika tajne vladine skupine: ako smakne industrijalca Bickharta (Robert Culp), zloglasnog proizvođača bojnih otrova, bit će ponovno slobodan.

Gladijator, RTL u 20 sati
Može li jedan čovjek poraziti carstvo? Godine 180., smrt cara Marcusa Aureliusa uzrokovala je potres i promjene na čelu Rimskog carstva. Maximus jedan je od najistaknutijih rimskih generala i najbliži savjetnik cara Aureliusa. Cara nasljeđuje njegov sin Commodus, koji se želi riješiti snažne i utjecajne figure Maximusa pa naredi njegovo smaknuće.

Obiteljski kaos, Nova TV u 20:15 sati
Poslije katastrofalnog prvog spoja samohrani roditelji Lauren i Jim složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No, kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljeni na tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmaralištu.

Od kolijevke pa do groba, Doma TV u 21:45 sati
Vođa iskusnih i spretnih uličnih kriminalaca Tony Fait ukobi se s tajvanskim detektivom Suom, no obojica shvaćaju kako imaju zajedničkog neprijatelja te se odluče udružiti, unatoč negodovanjima svojih kolega.

Aloha, Nova TV u 22:20 sati
Na sjajnoj karijeri Briana Gilcresta u suradnji s vojskom ostale su neke sjene, pa se on vraća na mjesto svojeg najvećeg uspjeha, Havaje. Ponovno se povezuje s davno izgubljenom ljubavlju, ali se u isto vrijeme i iznenada zaljubi u mladu pilotkinju koju su mu dodijelile zračne snage.

Alien: Uskrsnuće, RTL u 22:45 sati
200 godina nakon svoje smrti Ellen Ripley ponovno oživljava zahvaljujući timu stručnjaka koji uz pomoć uzorka krvi kloniraju novu Ripley. Njihova je namjera izvući aliensku maticu iz nje, što im i uspije. No, nakon toga Ripley više nije ista osoba.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala