Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 4.4.
Pred nama je prigodna filmska nedjelja – izdvojili smo filmove kroz cijeli dan, a prikazivat će se klasična i modernija verzija "Ben-Hura"

TV Preporuke dana – Nedjelja 4.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte pregled filmova različitih žanrova za blagdan Uskrsa ove nedjelje, 4. travnja. Izbor je zbilja raznovrstan, od animiranih (nekoliko njih od podnevnog do večernjih termina), prigodnih vjerskih filmova (što uključuje klasičnu i modernu verziju Ben-Hura) do akcijskih filmova!

Hop, RTL u 14 sati
Ovo je komedija o U.Z.-ju, sinu tinejdžeru Uskrnog Zeke. Netom prije nego što će preuzeti obiteljski posao, U.Z. odlazi u Hollywood za snom da postane bubnjar. Susreće Freda, nezaposlenog lijenčinu s vlastitim neostvarivim ciljevima koji slučajno udari U.Z.-ja autom. Hineći ozljedu, U. Z. navede Freda da ga primi k sebi te Fred zaglavi s najgorim gostom na svijetu

Medvjedić Paddington, HTV 1 u 15 sati
Ovaj peruanski medvjedić svoje londonske avanture započinje kada se nađe sam i izgubljen na stanici Paddington. No, sreća mu se osmjehne kada ga pronađe obitelj Brown.

Ben-Hur (1959. godina), Doma TV u 19:55 sati
Epska priča o životu židovskog princa Jude Ben-Hura osvojila je čak jedanaest Oskara i smatra se jednim od najuspješnijih filmova svih vremena. Posebnu pozornost izaziva spektakularna utrka kočija.

Ledeno doba 4: Zemlja se trese, RTL u 20 sati
Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca, Manny, Diego i Sid iz ledenog doba, kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima da postanu junaci i izvedu nemoguće, dok susreću egzotična morska stvorenja, istražuju vrli novi svijet i bore se s okrutnim gusarima.

Najveća priča ikad ispričana, HTV 2 u 20:05 sati
Za tadašnje prilike nevjerojatnih 20 milijuna dolara skupi biblijski spektakl djelo je hollywoodskog majstora Georgea Stevensa. Riječ je o jednoj od filmski najefektnijih ekranizacija Evanđelja. Osim Stevensa, na filmu su nepotpisani surađivali također veliki redatelj David Lean i Jean Negulesco.

Pasija, Nova TV u 20:15 sati
Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista, koji je Mel Gibson pripremao gotovo 12 godina vođen unutarnjim preispitivanjem i vlastitom vjerom. Dijelom zasnovan na Evanđeljima po Mateju, Marku, Luki i Ivanu, a dijelom na viđenjima dviju redovnica mističarki, sv. Anne Catherine Emmerich i Marije iz Agreda, film je vizualno šokantni prikaz najdramatičnijih trenutaka Isusova ovozemaljskog života od uhićenja u Getsemanskom vrtu do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti uz efektne flashbackove posvećene najvažnijim događajima iz Isusova poslanja.

Kobra, RTL 2 u 20:15 sati
Zločin je bolest, upoznajte lijek! Slavni Sylvester Stallone u jednoj od legendarnih uloga osamdesetih jest policajac za specijalne zadatke, Marion Cobretti, kojeg svi koji ga poznaju, a i oni koji žale što su ga upoznali, znaju kao Cobru!

Ben-Hur (2010. godina), RTL u 21:45 sati
TV film zbog svoje dugačke minutaže (traje preko 3 sata) često se prikazuje kao mini serija u četiri nastavka. Vizualni i specijalni efekti su realistični, ne odvraćaju od priče, dok je glumačka ekipa, koju predvode Joeph Morgan, Stephen Cambell Moore te Emily VanCamp i Lucía Jiménez odradila posao bez ijedne zamjerke.

Uskrsnuće, Nova TV u 22:25 sati
Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala