Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Seks i grad se vraća kao nova serija na HBO Max-u, ali bez Samanthe!
Vijest je jučer potvrdila Sarah Jessica Parker na svom Instagramu, a nova-stara serija zvat će se "And Just Like That…"

"Seks i grad" se vraća kao nova serija na HBO Max-u, ali bez Samanthe!

Foto: Instagram

Nakon godina i godina glasina, priželjkivanja i nagovaranja sklopljen je konačni dogovor: vraća se Seks i grad i to u novom, modernom izdanju!

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis odnosno njihovi likovi Carrie, Miranda i Charlotte dobit će novo poglavlje u seriji koja će nositi novi naziv And Just Like That…, ali bez mnogima omiljenog lika Samanthe. Glumica Kim Cattrall više je puta naglasila kako se više ne misli vraćati u seriju (ili novi film) zbog loših odnosa s kolegicama, posebice s Parker.

Novo poglavlje najavila je upravo Parker na svom Instagramu na kojem je objavila kratki teaser u kojem možemo vidjeti kadrove iz New Yorka uz rečenicu The Story Continues... (Priča se nastavlja...) ispisane na računalu na način kako je pisala Carrie Bradshaw tijekom Seksa i grada. Na kraju možemo vidjeti rečenicu And Just Like That… što će biti novi naslov serije.

Serija Seks i grad je tijekom svojih šest sezona od 1998. do 2004. godine osvojila sedam Emmyja, osam Zlatnih globusa i jedna je od neprepoznatljivijih HBO serija. 2008. i 2010. godine serija je dobila svoje filmske nastavke Seks i grad te Seks i grad 2 koji su u kinima diljem svijeta zaradili 709 milijuna dolara. The CW je čak napravio prequel seriju The Carrie Diaries 2013. godine koja nije zaživjela tako da je imala samo jednu sezonu.

HBO Max objavio je kratak sadržaj novog projekta: "Serija će pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte koje postaju svjesne da je kompliciran život, prijateljstvo i ljubav u 30-im godinama bio ništa naspram komplikacija u ljubavi i prijateljstvu koje donose njihove 50-e godine." Naručeno je 10 epizoda od kojih će svaka trajati pola sata, a produkcija će krenuti krajem proljeća u New Yorku.

And Just Like That… najnoviji je pokušaj Warner Bros.-a i HBO-a da podignu interes za HBO Max ove godine kako bi postali što konkurentniji streamingu Disney+. Osim Seksa i grada novu verziju dobit će Gossip Girl i True Blood, a svi Bros. filmovi koji će se 2021. godine naći u kinima trebali bi se paralelno naći i na streamingu HBO Max, što uključuje Dune i The Matrix 4.

Tvorac Seksa i grada Michael Patrick King bit će izvršni producent nove-stare serije And Just Like That… Datum premijere još nije definiran.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala