Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO Max otkrio sve fotke likova iz reboota Tračerice
Nova serija smještena je u isti svijet kao i original, a premijeru očekujemo tijekom ove godine

HBO Max otkrio sve fotke likova iz reboota "Tračerice"

Foto: Instagram

Gossip Girl (Tračerica) vraća se u novom izdanju s novim likovima, a HBO Max je objavio fotografije novih likova nakon što nam je u prosincu kratko predstavio seriju.

Fotografije glumačke postave (Jordan Alexander, Savannah Smith, Zión Moreno, Thomas Doherty, Emily Alyn Lind, Tavi Gevinson, Eli Brown, Evan Mock, Whitney Peak) i njihovih likova objavljene su na službenom Instagram računu Gossip Girl, a u službenoj objavi HBO Max je otkrio više o seriji:

Snimljena prema originalnoj CW seriji koja se snimala od 2007. do 2012. godine i bestselerima Cecily von Ziegesar, nova dramska serija bavi se novom generacijom tinejdžera iz privatne škole u New Yorku, a radnja je smještena osam godina nakon što je svima poznata internetska stranica tračerice prestala s pisanjem.

Budući da je serija smještena u isti svijet kao i original, samo nekoliko godina kasnije, obožavatelji očekuju da će se neki od glavnih likova iz prijašnje Gossip Girl – Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Penn Badgley, Chase Crawford, Taylor Momsen – pojaviti i u rebootu.

Iako sad znamo kako će otprilike izgledati glavni glumci u svojim ulogama, HBO Max nije htio otkriti kojeg datuma možemo očekivati novu Gossip Girl. Serija je premijeru trebala imati još tijekom 2020. godine, ali planovi su pomaknuti zbog pandemije koronavirusa tako da se konkretnom traileru i premijeri nadamo što prije u ovoj godini.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala