Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hollywood bruji o sve izglednijem rebootu serije Seks i grad
HBO Max navodno planira nove epizode

Hollywood bruji o sve izglednijem rebootu serije "Seks i grad"

Foto: YouTube

Iz Hollywooda postoje sve veće naznake da se vraća serija Seks i grad!

New York Post donosi navodno provjerenu informaciju da HBO Max vraća hit seriju na male ekrane i to u obliku limitirane verzije s originalnim zvijezdama – osim Kim Cattrall, koja je već više puta naglasila kako se ne planira vratiti.

Sarah Jessica Parker prošlog je rujna izjavila kako je zainteresirana napraviti nekoliko novih epizoda, s tim da je naglasila kako to neće biti nikakav reboot, već više ponovni posjet. "Voljela bih vidjeti gdje su one sad. Znatiželjna sam, svijet se jako promijenio od zadnjeg filma... tehnologija i društvene mreže. Seksualna politika, #MeToo pokret, Time's Up... Mislim da bi Carrie Bradshaw jedva dočekala da podijeli svoje osjećaje i razmišljanja o tome", rekla je tada za Entertainment Tonight.

Kristin Davis i Cynthia Nixon trebale bi ponoviti svoje uloge dok se četvrta članica gotovo sigurno neće pojaviti.

Kim Cattrall, koju svi znamo kao legendarnu Samanthu Jones, više se puta javno i privatno svađala s Parker tako da ne postoji neka šansa da se ona nađe u trećem filmu ili novim epizodama serije. 2018. godine Cattrall joj je čak jasno dala do znanja da ne želi nikakvu samilost od Parker nakon što joj je ova izrazila sućut zbog bratove smrti, te da joj ona nije nikakva obitelj niti prijateljica. Parker je tada pokušala smanjiti tenzije i rekla kako ne može zamisliti novi Seks i grad bez nje, ali moguće da se to sad promijenilo.

Originalna serija Seks i grad imala je šest sezona koje je radio HBO i nakon toga su napravljena dva filma koji su sasvim solidno prošla u kinima. Serija je tijekom svog prikazivanja osvojila razne nagrade, uključujući Emmyje za Parker i Nixon.

HBO Max i Sarah Jessica Parker zasad se nisu službeno izjasnili o potencijalnom rebootu, a hoće li se on stvarno dogoditi ili je ponovno riječ o još jednom nagađanju saznat ćemo uskoro.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala