Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.1.
Večeras pogledajte neku od odličnih serija ili hit filmova, izdvajamo omiljenu animiranu "Malu sirenu" koju vole i mali i veliki

TV Preporuke dana – Subota 9.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 20:05 sati
Ben Fogle ovaj put ide u Brazil. Upoznat će Chrisa, Škota koji se odlučio nastaniti u jednom od najizoliranijih kutaka prašume u blizini Amazone.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 23:30 sati
Kako bi povećala produktivnost, Dee u Dennisov i Macov stan dovede tvrtku za sobe za bijeg. Hoće li pobjeći? Tko će biti najbolji? Što može poći po zlu?

FILMOVI

Opasna veza, Doma TV u 19:55 sati
Bijelac Chris Mattson (Patrick Wilson) i njegova afro-američka žena, Lisa (Kerry Washington), upravo su kupili novu kuću u četvrti koja je na glasu kao iznimno sigurno mjesto za život. Nažalost, njihova sreća je kratkog vijeka. Abel Turner (Samuel L. Jackson), policajac veteran, prikriveni rasist i njihov prvi susjed, odluči iskoristiti moć koju mu daje značka kako bi se riješio neželjenih pridošlica.

Mala sirena, RTL u 20 sati
U podvodnoj areni, u morskim dubinama, kralj Triton očekuje početak koncerta raka Sebastiana. Svečanost započinje, a od Tritonove najmlađe kćeri Ariele ni traga, ni glasa. Naime, 16-godišnjoj princezi Arieli život u moru postao je monoton i ona želi doznati kako žive ljudi na kopnu.

Noć i dan, HTV 1 u 20:10 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj, na prvi pogled, bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum.

Herkul, Nova TV u 20:15 sati
Dwayne Johnson kao najsnažniji muškarac u povijesti čovječanstva! Povijesno-akcijski film Herkul snimljen je prema popularnom stripu Radical Comicsa. Uz Dwaynea Johnsona u Herkulu ćemo gledati i dobitnika Zlatnog globusa Iana McShanea, Rufusa Sewella, Josepha Fiennesa, Petera Mullana te za Oscara nominiranog Johna Hurta.

Tražen, RTL 2 u 20:15 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga "ubija u pojam", djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica. Wes se sprema za osvetu i u bratstvu uči osloboditi svoje moći. Uz genijalne učitelje on dobiva snagu o kakvoj je oduvijek sanjao.

Matrix reloaded, Doma TV u 21:45 sati
Nakon što su ga Morpheus (Laurence Fishburne) i Trinity (Carrie-Anne Moss) oslobodili nadzora strojeva i virtualnog života, mladi Thomas "Neo" Anderson (Keanu Reeves) još uvijek sasvim ne vjeruje da je Odabrani koji bi, prema tvrdnjama proročice Oracle (Gloria Foster), ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Zion mogao osloboditi zatočeništva u parazitskoj Matrici...

Trenuci hrabrosti, RTL u 21:45 sati
U veljači 1952. godine jedna od najgorih oluja na Istočnoj obali pogodila je Novu Englesku oštetivši tanker i doslovno ga prepolovivši. Četiri hrabra člana obalne straže krenula su spasiti 30 mornara zarobljena na brodu koji brzo tone.

James Bond: Zrno utjehe, Nova TV u 22:05 sati
Samo sat vremena nakon događaja iz prijašnjeg filma, tajni agent 007 opet se nalazi u srcu opasnosti. Njegova meta je Dominic Green, moćni član tajne organizacije koja pokušava zavladati najvažnijim resursom na zemlji. Izdan od strane Vesper, 007 je odlučan otkriti istinu. Ispitivanje gospodina Whitea otkriva puno složeniju i opasniju organizaciju nego što je itko sumnjao.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala