Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 29.11.
Ove nedjelje RTL kreće s prikazivanjem prikladnog serijala "Sam u kući", i to od zadnjeg nastavka

TV Preporuke dana – Nedjelja 29.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:20 sati

Poldark, HTV 2 u 22:20 sati
Približavaju se izbori u Cornwallu i obitelj Poldark se suočava s teškim odlukama čije posljedice neće promijeniti samo njihov život nego i budućnost Cornwalla. Zbog narušena zdravlja Hugh možda neće moći biti na izborima.

FILMOVI

Ubojstvo u Bijeloj kući, Doma TV u 19:55 sati
Detektiv washingtonskog Odjela za umorstva, Harlan Regis (Wesley Snipes), pozvan je u Bijelu kuću da istraži ubojstvo jedne od djelatnica. No svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe, Nick Spikings (Daniel Benzali), ne dozvoljava Regisu slobodno kretanje i pokušava ga svim silama udaljiti sa slučaja.

Sam u kući 5, RTL u 20 sati
Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter. I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, kultni Malcolm McDowell.

Doba nevinosti, HTV 2 u 20:05 sati
U raskošnom okruženju njujorškoga visokog društva, ugledni mladi odvjetnik Newland Archer (D. Day-Lewis) zaruči se s lijepom i primjernom gospođicom May Welland (W. Ryder). Prema procjeni okoline njihov će brak biti idealan, a vesela May raduje se budućem životu s Newlandom. Savršeni red u njihovu društvu narušit će dolazak Mayine rođakinje grofice Ellene Olenske (M. Pfeiffer).

Dredd, RTL 2 u 20:15 sati
U gradu budućnosti, čijim ulicama patroliraju zaštitnici zakona znani kao Suci, pojavila se nova, iznimno opasna droga - "Slo Mo". Dredd, iskusni sudac koji je postao strah i trepet podzemlja, udružuje snage s mladom novakinjom kako bi zauvijek uništio izvor droge koja prijeti njegovom gradu.

James Bond 007: Umri drugi dan, Doma TV u 21:50 sati
James Bond (Pierce Brosnan) je poslan u Sjevernu Koreju kako bi se ubacio u redove odmetnutoga vojnog časnika, ali akcija kreće u neželjenom smjeru pa Bond biva uhićen. Nakon 14 mjeseci, Bond je pušten iz strogog i okrutnog zatočeništva, u zamjenu za opasnog Zaoa (Rick Yune). M (Judi Dench) ukida Bondu njegov status 00...

Kupili smo zoološki vrt, RTL u 22:15 sati
Radnja prema istoimenoj knjizi i istinitom događaju, smještena u južnu Kaliforniju slijedi put oca koji je nakon smrti supruge poveo svoju djecu na selo i otvorio zoološki vrt, u nadi da će im omogućiti bolji i kvalitetniji život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala