Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.7.
Ova nedjelja donosi odlične filmske naslove

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26.7.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:25 sati
Grigorij poriče da je ozbiljno bolestan. Stiže turski poslanik s brojnim darovima za caricu. Ona ih odbije, što je poruka sultanu Mustafi. Aleksej Orlov zauzima se kod carice da od Turaka primi konja rijetke pasmine, ali poslije ga sam nabavi. Grof Panjin se potajno dogovara s ruskim poslanikom.

FILMOVI

Pepeljuga, RTL u 20 sati
Priča o Pepeljugi prati sudbinu mlade Elle čiji se otac trgovac ponovno oženio nakon smrti njene majke. Ella prihvaća novu maćehu i njene dvije kćeri, Anastasiu i Drisellu. Nakon nenadane smrti oca, djevojka Ella ostaje prepuštena na milost i nemilost svoje nove okrutne obitelji koja ju pretvara u služavku prekrivenu pepelom, zvanu Pepeljugu.

Rambo, RTL 2 u 20:15 sati
Sylvester Stallone je John J.Rambo, veteran Vijetnamskog rata. Kada ga pretuku u zatvoru zbog toga što se vratio u grad iz kojeg je protjeran, Rambu "puca film" i bježi u šumu. Prepušten sam sebi, sam protiv svih, Rambo opstaje zahvaljujući vještinama koje je naučio tijekom rata.

Najbolje od mene, Nova TV u 20:20 sati
Najomiljeniji pisac romantičnih priča Nicholas Sparks ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogiblje dragog prijatelja

Zvjezdani ratovi V: Carstvo uzvraća udarac, RTL u 22:10 sati
Premda su pobunjenici protiv Galaktičkog carstva onemogućili izgradnju ubojite Tamne zvijezde, zli je Car (glas Clivea Revilla) pomoću Dartha Vadera (D. Prowse, glas Jamesa Earla Jonesa) i svoje nadmoćne vojske uspio potisnuti republikanske snage. One su, predvođene princezom Leiom (C. Fisher), novo utočište našle na snijegom i ledom okovanu planetu Hothu kako bi se što prije osposobile za odlučujući obračun s Carstvom. No, Han Solo (H. Ford), iako ga uz princezu Leiu vezuje mnogo više od lojalnosti, želi napustiti republikanske redove i planira nastaviti svojim putem. U toj ga namjeri spriječi nestanak Lukea Skywalkera.

Iz Rusije s ljubavlju, Doma TV u 22:20 sati
Ovaj drugi film iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu režirao je, kao i prvi, britanski redatelj Terence Young. Iz Rusije s ljubavlju još je redateljski dotjeraniji od Dr. Noa, Sean Connery briljantan je kao Bond, a i svi drugi elementi filma - od prekrasne špice, do nezaboravne glazbe Johna Barryja - pridonijeli su da serijal o Bondu ostane najpopularniji od svih iz špijunskog žanra.

Joe, HTV 3 u 23:25 sati
Priča počinje kada Joe (Nicolas Cage) unajmi 15-godišnjeg Garyja Jonesa (Ty Heridan) i njegovog siromašnog oca da mu pomognu u poslu. Joe je potpuno nemaran oko svog auta, psa i posebno oko žena, ali u Garyju vidi nešto što ga pogodi: odlučnost, neiskvareno poštenje i izdržljivost. Gary nema ništa u životu, nikada nije išao u školu, ali ga nešto tjera da se brine za obitelj, da čuva svoju sestru kada njegov otac postane nasila i da se nada boljoj budućnosti. Joe i Gary se sprijatelje. I kada se Gary nađe u nevolji većoj od njega samoga za pomoć se obrati Joeu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala