Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.4.
Za Uskršnju večer možete pogledati klasične i moderne verzije prigodnih filmova, a izdvojili smo i ostale žanrove

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.4.

U nastavku pogledajte što se sve nudi od filmova u večernjem terminu za ovu Uskršnju nedjelju, 12.4.

FILMOVI

Kralj Kraljeva, Doma TV u 19:55 sati
Kralj kraljeva jedan je od dva spektakla koji je Hollywood šezdesetih godina napravio po Evanđeljima (drugi je Najveća priča ikad ispričana redatelja Georgea Stevensa). To je doista raskošan film o Isusu, s brižljivo rekonstruiranim razdobljem I. stoljeća, masovnim prizorima i svime što jedan povijesni spektakl treba imati. No, to je ujedno i značajno ostvarenje glasovitog redatelja Nicholasa Raya.

Ledeno doba 5: Veliki udar, RTL u 20 sati
Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego, morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture te putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

Ben Hur, HTV 2 u 20:05 sati
Epska priča o životu židovskog princa Jude Ben-Hura osvojila je čak jedanaest Oskara i smatra se jednim od najuspješnijih filmova svih vremena. Posebnu pozornost izaziva spektakularna utrka kočija.

Egzodus: Bogovi i Kraljevi, RTL 2 u 20:15 sati
Christian Bale kao Mojsije i Joel Edgerton kao Ramzesa II dvoje su nerazdvojnih prijatelja koji su odrasli zajedno. No sudbina im je namijenila sasvim drugačije uloge. Spletom okolnosti postat će smrtni neprijatelji, ali i svjedoci najvećih čuda u ljudskoj povijesti.

Uskrsnuće, Nova TV u 20:15 sati
Epska biblijska priča o uskrsnuću pripovijedana kroz oči nevjernika. Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

Gas do daske 3, Nova TV u 22 sata
Kada Kineski zločinac pobjegne u Pariz, postoji samo jedno kulturno disfunkcionalni policijski dvojac koji ga može uhvatiti. Spremni napraviti nered u gradu svjetla kako bi uhvatili zločinca, glavni inspektor Lee (Chan) i detektiv Carter (Tucker) se umjesto toga nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dvije prekrasne zavodnice!

Romansa u Seattleu, Doma TV u 22:40 sati
Nakon suprugine smrti, Sam Baldwin (Tom Hanks) ne razmišlja o drugim ženama. Njegov 8-godišnji sin Jonah (Ross Malinger) smatra kako mu je žena potrebna da bi mu se život opet vratio u normalu. Stoga se Jonah javi se u radio show koji sluša cijela Amerika. Samov glas i njegovu priču slušaju stotine žena pa i Annie Reed (Meg Ryan), koja će se uskoro udati za svog zaručnika Waltera (Bill Pullman). No, Annie ne može mirovati sve dok ne dozna je li Sam Baldwin pravi čovjek za nju.

Zvjezdani ratovi epizoda II: Klonovi napadaju, RTL 2 u 22:55 sati
Nepoznata sila donosi nemir i početak rata koje ni Jedi ne mogu zaustaviti. kako bi saznali pozadinu misterija Obi-Wan Kenobi, Padme Amidala i Anakin Skywalker ponovno se nalaze zajedno te će pokušati razriješiti veliku tajnu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala