Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Lopez priznala da je razočarana što nije bila nominirana za Oscara
Hvalili su je za ulogu u filmu "Hustlers" i očekivalo se da će joj donijeti nominaciju za najbolju sporednu glumicu

Jennifer Lopez priznala da je razočarana što nije bila nominirana za Oscara

Foto: YouTube

Čim je film Prevarantice s Wall Streeta (Hustlers) stigao u kina počele su priče i nagađanja o tome kako će Jennifer Lopez za ulogu u njemu sigurno biti barem nominirana za nagradu Oscar. Mjesecima se pričalo o tome, hvalile su se njezine pripreme za ulogu, treniranje za ples oko šipke, ali na kraju ništa od nominacije (slično kao i s Adamom Sandlerom za film Uncut Gems). Lopez je sad u zadnjem razgovoru s Oprah Winfrey priznala da je bila razočarana zbog izostanka nominacije.

"Bila sam malo tužna jer se jako puno pričalo o tome. Bilo je toliko članaka. Dobila sam toliko dobrih kritika – više nego ikad u karijeri –i toliko ih je komentiralo 'Bit će nominirana za Oscara. Sigurno će biti, ako ne bude, ludi ste.' Čitala sam sve te članke i razmišljala si je li to stvarno moguće? I onda kad nisam bila nominirana zaboljelo me, da. Osjetila sam lagano razočarenje", rekla je u razgovoru s Oprah.

Osim što je sama bila razočarana, priznala je kako se osjećala da je razočarala i sve oko sebe, bliske prijatelje i fanove: "Većina moje ekipe je sa mnom godinama, po 20 ili 25, i mislim da su se i oni jako nadali i htjeli moju nominaciju. Na kraju ispada kao da sam ih sve razočarala."

Iako Lopez možda nije bila nominirana za nagradu Oscar, uloga Ramone u filmu Prevarantice s Wall Streeta donijela joj je nominaciju za druge prestižne nagrade kao što su Zlatni globus, Screen Actors Guild Awards i Indie Spirit Awards.

Film je snimljen prema istinitom događaju i govori o skupini striptizeta koja na ilegalne načine odluči iskoristiti svoje stalne klijente koji se bave ne previše poštenim poslovima na Wall Streetu. U glavnoj ulozi je Constance Wu kao Destiny te uz nju Lopez kao Ramona koje su okupile svoje kolegice i prijateljice i osmislile plan.

Kathy Bates (Richard Jewell), Laura Dern (Marriage Story), Scarlett Johansson (Jojo Rabbit), Florence Pugh (Male žene) i Margot Robbie (One su bombe) bile su nominirane za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice, a Dern je otišla kući sa zlatnim kipićem.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala