Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.8.
Današnja večer donosi odlične serije i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Petak 9.8.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9.8.

SERIJE / EMISIJE

Crna lista, HTV 2 u 20:55 sati
Dok zajedno s Redom (James Spader) hvata Tomove ubojice, Liz (Megan Boone) posumnja u njegove motive. Posebna jedinica u međuvremenu zatraži pomoć jednog piromana kako bi uhvatila drugoga.

Kosti, Doma TV u 21:45 sati
Tim istražuje smrt poznatog kuhara čije je tijelo pronađeno u mjesnome parku.

Sherlock, RTL u 22:40 sati
Moriarty zamalo ukrade kraljevske dragulje, kako bi dokazao da je krađa moguća, te na kraju dozvoli da ga ulove. Kasnije, na suđenju Sherlock svjedoči protiv njega, no Moriarty prestraši porotu i oni donose oslobađajuću presudu. Sherlock ubrzo spašava dvoje djece, koje je oteo Moriarty, no njegove sjajne didaktičke sposobnosti ovoga puta ga dovedu u nepriliku jer policija misli da je on bio sudionik u zločinu.

FILMOVI

Slom, HTV 1 u 20:05 sati
Ako pažljivije pogledate, vidjet ćete da svatko od nas ima slabu točku. Oskarovac Anthony Hopkins i Ryan Gosling glume u ovome napetom sudskom trileru koji je režirao Gregory Hoblit, a scenarij napisao Daniel Pyne. Uz izvrsne glumce u sporednim ulogama, poput Davida Strathairna, nominirana za Oscara i Rosamund Pike, ovaj triler otkriva da razlika između krivnje i nedužnosti može biti otkrivena uz pomoć najmanje pojedinosti.

Taxi 2, RTL u 21 sat
Kada treba spasiti živote, zovite taksi! Japanski ambasador u posjeti je Marseilleu s ciljem upoznavanja taktike koju koristi francuska policija u sprječavanju kriminala. No ambasadora otme grupa zlikovaca koji rade za japanske jakuze. Mladi službenik Emilien (Frédéric Diefenthal) odlučan je u potrazi za ambasadorom, ali i kolegicom-djevojkom Petrom (Emma Wiklund), kojoj je također nestao trag. I još jednom je potrebna vozačka spretnost i brzina taksista Daniela (Samy Naceri) u akciji spašavanja.

Poroci Miamija, HTV 1 u 21:55 sati
Ricardo Tubbs (Jamie Foxx) i Sonny Crockett (Colin Farrell) dva su policijska detektiva koja na Floridi rade u civilu. Tubbs je mudar, staložen i temeljit,a Crockett ima svoje metode rada, iako se u dovoljnoj mjeri pridržava pravila da izbjegne nevolje. Njihov je novi zadatak zapljena robe Arcangela de Jesus Montoye (Luis Tosar), lokalnog narko-moćnika, za kojeg se vjeruje da je odgovoran za nekoliko nedavnih ubojstava. Da bi se uvukli u njegove redove, Tubbs i Crockett glume vozače trkaćih glisera koji su voljni svoj talent upotrijebiti za vožnju brodova kojima se krijumčari droga, naravno, za pristojnu naknadu.

Čarobni Mike XXL, Nova TV u 23 sata
Prošle su tri godine otkako je Mike napustio život stripera na vrhuncu slave. Ostatak ekipe spreman je učiniti isto, no žele to učiniti na svoj način: nezaboravnim nastupom u Myrtle Beachu u društvu legendarnog Čarobnog Mikea. Za zadnji nastup koji mora biti pamtljiv dečki će savladati nove pokrete te se riješiti svoje prošlosti na iznenađujuće načine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala