Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poldark se vraća s trećom sezonom
Priča koja se uspinje na nove razine sukoba, svađa, strasti i drame

Poldark se vraća s trećom sezonom

Aidan Turner (Trilogija Hobit, Biti čovjek, Očajni romantici) i Eleanor Tomlinson (Smrt stiže u Pemberly, Bijela kraljica, Ubojica divova) vraćaju se kao Ross Poldark i Demelza u seriji Debbie Horsfield, adaptaciji hvaljene sage Winstona Grahama koja se odvija u Cornwallu u 18. stoljeću. 

Treća sezona serije Poldark premijerno će se prikazivati na kanalu Epic Drama - kanalu posvećenome najkvalitetnijim povijesnim dramskim serijama - radnim danima u 21.00 od ponedjeljka 8. travnja.

Godina je 1794. i Ross se mora uhvatiti ukoštac s novim članovima obitelji, novim ljubavima i novim bitkama dok Francuska revolucija baca veliku sjenu na život u Cornwallu. Glumačkoj postavi ove serije pridružuje se cijelo mnoštvo novih likova, uključujući troje veoma talentiranih mladih glumaca - Harryja Richardsona i Toma Yorka koji glume Demelzinu braću Drakea i Sama te Elise Chappell koja glumi Morwennu, Elizabethinu sestričnu. Svi oni važni su igrači u sljedećem izdanju sage Winstona Grahama i Debbie Horsfield.

Elizabethina sestrična Morwenna (Ellise Chappell - Svježa krv) zapošljava se kao guvernanta kod Georgea Warleggana kako bi uzdržavala svoje sestre i majku udovicu. Međutim, Morwenna uskoro otkriva da u životu postoje i važnije stvari od osjećaja dužnosti i društvenog statusa.

Što se tiče Demelzine braće, Sam (Tom York - Olimp) dolazi u svijet svoje sestre odlučan u namjeri da prati stope svoga oca i širi metodističku riječ. Ali kako Sam može tvrditi da spašava strance kad se njegov vlastiti brat bori s kušnjom?

Drake (Harry Richardson - Doktor Thorne) dobronamjerni je slobodni duh koji dijeli mnoge kvalitete sa svojom sestrom Demelzom. Traži svoje mjesto u svijetu i ne želi prihvatiti ograničenja koja mu život nameće, pogotovo kada je riječ o njegovoj romantičnoj sudbini...

Snimanju treće sezone vraćaju se i Heida Reed kao Elizabeth, Jack Farthing kao George Warleggan, Ruby Bentall kao Verity, Gabriella Wilde kao Caroline Penvenen i Luke Norris kao dr. Dwight Enys, John Nettles kao Ray Penvenen, Beatie Edney kao Prudie i Caroline Blakiston kao teta Agatha.

Scenaristica i izvršna producentica Debbie Horsfield izjavljuje: S oduševljenjem krećemo u treću sezonu s fantastičnim nizom novih likova i pričom koja doseže nove razine sukoba, svađa, strasti i drame. Ross je stariji, ali ne nužno i mudriji, a njegova nesmotrenost katkad skupo stoji njega i njegove najmilije. Čeka nas divlja vožnja u kojoj ulozi nikad nisu bili viši.

Seriju Poldark adaptirala je Debbie Horsfield (Cutting It, The Riff Raff Element), producenti su Roopesh Parekh (The Hollow Crown: The Wars of The Roses, And Then There Were None) i Michael Ray (Poldark), a režirali su je Josh Agnew (Gospodin Selfridge, Jekyll i Hyde) i Stephen Woolfenden (redatelj druge snimateljske ekipe filma Fantastične zvijeri i gdje ih naći). 

Winston Graham napisao je 12 romana Poldark, počevši s romanom Ross Poldark 1945. i završivši s romanom Bella Poldark 2002. Radnja ovih međunarodnih bestselera odvija se u Cornwallu gdje je Graham proveo većinu života.

Ovoga travnja treća sezona serije Poldark premijerno će se prikazati u ponedjeljak 8. travnja u 21.00 na kanalu Epic Drama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala