Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrivena serija Rivals s Davidom Tennantom
Prvi objavljeni kadrovi za nadolazeću seriju vraćaju nas u osamdesete godine prošlog stoljeća

Otkrivena serija "Rivals" s Davidom Tennantom

Nakon što se kratko vratio u naslovnu ulogu serije Doktor Who, David Tennant ponovno se vraća u prošlost. Ovog puta u novoj seriji Rivals, koja ga vraća u Veliku Britaniju osamdesetih godina prošlog stoljeća, a to putovanje uključuje i privatne helikoptere, ekstravagantne zabave i luksuzna druženja na velikim imanjima.

Hulu je ovih dana objavio prvi najavni teaser trailer, ali za sada još nije otkriveno kada bi mini-serija sa svojih osam epizoda trebala stići na streaming platformu. Serija se temelji na istoimenom romanu Jilly Cooper, koja potpisuje cijeli serijal knjiga s istom temom pa možemo očekivati i nastavak, ako serija Rivals postigne dovoljan uspjeh.

Novoobjavljeni kadrovi otkrivaju nam dva naslovna suparnika: Tennantovog Lorda Tonyja Baddinghama, džentlmena farmera i voditelja Corinium televizije, i Ruperta Campbell-Blacka (Alex Hassell), olimpijca koji je postao političar. Njih su dvojica susjedi u izmišljenom engleskom ruralnom Rutshireu, a njihovo rivalstvo će se prikazati u svim sferama njihovih života.

Uz dva glavna lika, u seriji će također glumiti Aidan Turner kao televizijska zvijezda Declan O'Hara i Victoria Smurfit kao njegova supruga Maud. Uz njih će glumiti i Nafessa Williams, Katherine Parkinson, Emily Atack, Catriona Chandler, Oliver Chris, Danny Dyer, Rufus Jones, Lisa McGrillis, Luke Pasqualino i Claire Rushbrook.

Serija Rivals ove bi godine trebala stići na Hulu i Disney+, ali za sada nije poznato kada je predviđen datum premijere.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala