Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pronađen mladi Tony Soprano
Objavljeno je tko će glumiti mlađu inkarnaciju legendarnog Tonyja Soprana u novom prequel filmu

Pronađen mladi Tony Soprano

Tvorac Sopranosa David Chase pronašao je svog Tonyja Soprana. Michael Gandolfini nastupit će kao budući šef kriminalne obitelji iz New Jerseyja u filmu The Many Saints of Newark, prequel filmu serije The Sopranos.

Kako se po imenu da naslutiti, on je sin Jamesa Gandolfinija, koji je stvorio kultnu ulogu Tonyja Soprana i osvojio više Emmyja, nagrada SAG i Zlatni globus za portret anti-heroja koji je kasnije otvorio vrata za loše momke poput Bryana Cranstona u Breaking Badu. Umro je 2013. godine.

Sin pokojnog glumca već stječe glumačko iskustvo i postao je primijećen u HBO seriji The Deuce. Njegova sličnost s Tonyjem Sopranom je nevjerojatna. Autori filma napravili su opsežan proces audicije kako bi pronašli mladog Tonyja prije nego što je Gandolfini osvojio ulogu. Izvori tvrde da su ga njegova prisutnost na ekranu, ovladavanje Tonyjevim manirama, kombinirani s njegovom sličnošću sa starijim Gandolfinijem, učinile neupitnim izborom za ulogu jer nitko drugi nije bolje razumio lika.

D.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    yuma yuma @ 31.1.2019. 20:10

  • #4
    4 0
    pandaboy pandaboy @ 31.1.2019. 17:01

    @yuma, "omni" na latinskom znači "sve" ili "sveobuhvatan" ...ili tako nešto, dakle, na hrvatskom je "sveobus"! ...iiiili ako se "omni" shvati kao "univerzalni" onda je "univerbus" iliti svemirski autobus! 

  • #3
    2 0
    yuma yuma @ 31.1.2019. 16:28

    Pandaaaaa wo-ho! Pa kaj je ovo, inače si skroz blag ;-)  Ja smatram, pak, da je ok (jel u redu napisati ok? :-)))  da se na filmskom portalu koriste tuđice koje su uobičajene kad se govori o filmu, jer onda i ja nešto naučim. Eriče, hvala kaj si napisao prijevod, jer ja stvarno nisam znala kaj znači prequel. Da ti nisi otkrio, išla bi na prevoditelja. Uglavnom, učimo... Al kužim da ti smeta, ima argumenata i na tvojoj strani... Ajmo reć da sam po ovom pitanju ambivalentna i nemam tvrd stav.

    Usput, postoji li hrvatska riječ za "omnibus"? Ili to i je hrvatska riječ? Hvala!

    Peace, brother! 

  • #2
    2 0
    pandaboy pandaboy @ 31.1.2019. 14:37

    Razumijem što želiš reći ali ono... 

    "prequel" ima hrvtasku riječ prednastavak. Pišite sve na engleskom ili sve na hrvatskom, jer i vaše pisanje utječe na obrazovanje čitalaca.

    Nisam ni ja najbolji uzor, no:

    "hrvatsku" - ne "hrvtasku", "čitaoca" - "čitalaca" (ovisno jesi li mislio na množinu ili jedninu), početi rečenicu velikim slovom bez obzira na navodnike...vidiš kamo ciljam...

    Oni koji žive u staklenim kućama ne bi trebali gađati susjede kamenjem 

  • #1
    0 1
    137141488963166 erik degen @ 31.1.2019. 12:00

    "prequel" ima hrvtasku riječ prednastavak. Pišite sve na engleskom ili sve na hrvatskom, jer i vaše pisanje utječe na obrazovanje čitalaca.

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala