Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO u travnju
Donsoimo izdvojene premijere hit filmova i serija koje u travnju stižu na HBO kanale i usluge

HBO u travnju

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA:

WESTWORLD II
Premijera 23. travnja 20.00 h na HBO-u        
Ponedjejkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton

Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J. J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Westworld je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina“ odstupa od dobro planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton („Jurski park“).

HOWARDS END
Premijera 27. travnja u 20.00 h na HBO-u
Petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Hayley Atwell, Matthew MacFadyen, Philippa Coulthard, Joseph Quinn, Joseph Bannister

Margaret i Helen Schlegel inteligentne su i idealistične mlade žene koje žive sa svojim hipohondričnim mlađim bratom Tibbyjem u edvardijanskom Londonu. Od smrti roditelja i unatoč najboljim namjerama njihove dosadne tete Juley, sestre vode samostalne i pomalo neuobičajene živote. Nakon što na odmoru upoznaju imućnu i konzervativnu obitelj Wilcox, Margaret se zbliži sa starijom i tradicionalnijom Ruth Wilcox. Kad Ruth neočekivano umre, Margaret sve više počne privlačiti nedavno obudovjeli Henry Wilcox, samostalni biznismen koji naslijedi voljenu ladanjsku kuću svoje pokojne supruge, Howards End. U međuvremenu, strastvena i hirovita Helen preuzme na sebe slučaj Leonarda Basta, mladog bankovnog činovnika koji jedva spaja kraj s krajem, zarobljen obećanjem da će se oženiti svojom zamamnom, ali ranjivom ljubavnicom Jacky. 

SIRENA
Premijera 22. travnja u 21.00 h na HBO 3
Nedjeljom nove epizode u 21.00h na HBO 3

Glume: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola, Ian Verdun, Rena Owen

Drama SIRENA sa svojih deset epizoda vodi nas u Bristol Cove – priobalni gradić poznat po legendi da je nekoć bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka između čovjeka i mora dobiva brutalan obrat dok se ova grabežljiva bića vraćaju kako bi vratili svoje pravo na ocean. U seriji glume Alex Roe kao Ben, bistri morski biolog kojeg privuče Ryn, tajanstvena nova djevojka u gradu koju igra Eline Powell, a koja je čudna mlada žena s dubokom mračnom tajnom. Fola Evans-Akingbola glumi Maddie, također morsku biologinju koja radi s Benom i vrlo je sumnjičava prema Ryn. Ian Verdun glumi Xandera, dubinskog ribolovca u potrazi za otkrivanjem istine; a Rena Owen glumi Helen, ekscentričnu ženu koja naizgled zna više o sirenama nego što pokazuje.

DOBRA BITKA II
Premijera 1. travnja u 22.00 h na HBO 3
Nedjeljom nove epizode u 22.00h na HBO 3

Glume: Christine Baranski, Rose Leslie, Erica Tazel, Cush Jumbo, Delroy Lindo

„Dobra bitka“ nastavlja se godinu dana nakon događaja iz posljednje epizode „Dobre žene“". U novoj seriji golema financijska muljaža uništi ugled mlade odvjetnice Maie Rindell i istodobno izbriše ušteđevinu njezine mentorice i kume Diane Lockhart. Otjerane iz „Lockhart i Leeja“, one se pridružuju Lucci Quinn u jednoj od najeminentnijih čikaških odvjetničkih tvrtki.

NOVE EPIZODE HIT SERIJA:

TRUST
Petkom nove epizode u 21.00 h na HBO-u

Glume: Donald Sutherland, Hilary Swank, Brendan Fraser, Michael Esper, Harris Dickinson

Serija „Trust“ govori o Johnu Paulu Gettyu III., nasljedniku Gettyjeva naftnog bogatstva. Radnja se događa 1973. godine kada je u Rimu otet mladi Getty, a njegovi mafijaški otimači računaju na višemilijunsku otkupninu. Na kraju krajeva, koja bogata obitelj ne bi platila za povratak voljene osobe? „Trust“ prikazuje mračnu noćnu moru mladića u rukama otmičara koji ne shvaćaju zašto nitko ništa ne poduzima da im vrate svog zarobljenika. Talijanska policija smatra da je u pitanju psina i odbija istraživati. Paulov otac izgubljen je u heroinskoj omaglici u Londonu i ne javlja se na telefon. Paulov djed, vjerojatno najbogatiji čovjek na svijetu, zatvorio se u tudorsku palaču na engleskom ladanju, okružen s pet ljubavnica i lavom ljubimcem. Zauzet je. Samo Paulova majka pregovara sa sve očajnijim otmičarima. Problem je u tome što je ona švorc.

BARRY
Ponedjeljkom nove epizode u 21.30 h na HBO-u

Glume: Bill Hader, Henry Winkler, Stephen Root, Sarah Goldberg, Glenn Fleshler

Scenarij osam epizoda serije „Barry“ zajedno su napisali Bill Hader i Alec Berg, a priča prati bivšeg marinca (Hader) koji radi kao jeftini plaćenik na Srednjem zapadu. Usamljen i nezadovoljan životom, on nevoljko otputuje u Los Angeles kako bi nekoga ubio i ondje biva prihvaćen u zajednicu nadobudnih glumaca losanđeleske kazališne scene. U seriji Henry Winkler glumi Genea Cousineaua, inspirativnog učitelja glume, Stephen Root je Fuches, čovjek koji organizira Barryjeva ubojstva, Sarah Goldberg je Sally, glumica u usponu preko koje Barry uđe u losanđelesku scenu, Anthony Carrigan je Noho Hank, a Glenn Fleshler je Goran Pazar, čečenski gangster.

SILICIJSKA DOLINA V
Ponedjeljkom nove epizode u 21.00 h na HBO-u

Glume: Thomas Middleditch, Josh Brener, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr

U novim epizodama za „Emmy“ nominirane komedije Mikea Judgea i Aleca Berga koja kritizira tehnologiju zatječemo dečke iz „Pied Pipera“ na izlasku iz kaosa prošle sezone i bliže nego ikad pravoj slavi i bogatstvu, dok se približava debi njihova novog, decentraliziranog interneta „PiperNet“. Ali s više novca, neizbježno, dolazi više problema. Dok se Richard bori s direktorskim odgovornostima i pritiscima investitora Monice i Laurie, Dinesh i Gilfoyle prilagođavaju se rastućem timu, Jared se trudi sve zadržati na okupu, Big Head nastavlja posrtati na svome putu k sreći, a Jian-Yang dokazuje da nema toga što neće učiniti za brzu zaradu. U međuvremenu, u Hooliju ponovno postavljenog direktora Gavina potpuno obuzima želja da ostane relevantan i pokuša uništiti konkurenciju. Nastavljajući potragu za humorom i pronicljivošću u pretjeranom svijetu Silicijske doline, ove se sezone „Pied Piper“ suočava s višim ulozima, većom konkurencijom... I još više prilika da sve uprskaju.

OVDJE I SADA
Ponedjejkom nove epizoda u 20.00 h na HBO-u

Glume: Tim Robbins, Holly Hunter, Sosie Bacon, Jerrika Hinton, Raymond Lee

Scenarij serije napisao je Allan Ball, tvorac serija „Dva metra pod zemljom“ i „Okusa krvi“. „Ovdje i sada“ prati suvremenu višerasnu obitelj: profesora filozofije (Tim Robbins), njegovu ženu odvjetnicu (Holly Hunter), troje posvojene djece iz Somalije, Vijetnama i Kolumbije te njihovo jedino biološko dijete. Ovu naizgled savršenu, progresivnu obitelj zapravo muče duboki razdori. Tada jedno od djece počinje vidjeti stvari koje drugi ne mogu. Je li to mentalna bolest? Ili nešto drugo? Serija je tragikomična meditacija o složenim silama koje djeluju na ljude današnjice.

MILIJARDE III
Utorkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Toby Leonard Moore, Condola Rashad

Dobitnici Emmyja® i Zlatnog globusa® Paul Giamatti i Damian Lewis zvijezde su ove složene drame o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Lukavi i snalažljivi državni odvjetnik Chuck Rhoades (Giamatti) i briljantni, ambiciozni kralj hedge-fondova Bobby „Axe“ Axelrod (Lewis) nalaze se na putu k eksplozivnoj koliziji, a svaki koristi sve svoje intelektualne vještine, moć i utjecaj kako bi nadmašio onog drugog. U ovoj pravodobnoj, provokativnoj seriji ulozi se broje u milijardama.

S ONE STRANE
Srijedom nove epizode u 21.00 h na HBO 3

Glume: Jonathan Whitesell, Burkely Duffield, Michael McGrady

Holden Matthews, mladić koji se nakon 12 godina probudio iz kome, otkriva da posjeduje nove astrofizičke sposobnosti koje ga uvlače u središte opasne zavjere. Sada mora otkriti što mu se dogodilo tijekom proteklih 12 godina i prilagoditi se životu u svijetu koji se u međuvremenu uvelike promijenio. No možda najveće pitanje od svih jest zašto se to dogodilo baš njemu? Dok se Holden pokušava priviknuti na punoljetnost, tajanstvena žena po imenu Willa upozorava ga da ne vjeruje ljudima oko sebe.

DVOJNIK
Petkom nove epizode u 20.00 h na HBO-u

Glume: Harry Lloyd, J.K. Simmons, Nazanin Boniadi

Špijunski SF triler s metafizičkim zapletom, „Dvojnik“ se bavi tajnim svijetom skrivenim ispod naše svakodnevice. Howard Silk (J. K. Simmons) obični je kotačić u birokratskoj mašineriji UN-ove špijunske agencije u Berlinu. Kad Howard otkrije da njegova organizacija čuva tajnu u prelasku u paralelnu dimenziju, naći će se u mračnom svijetu intriga, opasnosti i izdaje, gdje je jedini komu može vjerovati praktički identični dvojnik iz paralelnog svijeta. Serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi te postavlja vječno pitanje: što da su nam životi mogli biti drukčiji?

PREGLED PROTEKLOG TJEDNA SA JOHNOM OLIVEROM V
Petkom nove epizode u 21.00 h na HBO 3

Glume: John Oliver

Jedna od najduhovitijih i najsvježijih osobnosti koja se posljednjih godina pojavila na TV-u, John Oliver stiže na HBO u ovom serijalu koji daje aktualan pogled na tjedne vijesti, politiku i tekuće događaje. Svaka epizoda daje Oliveru jedinstvenu platformu odakle može nuditi svoje specifično gledište o svjetskim problemima uz razne posebne goste i segmente.

MARATONI SERIJA

WESTWORLD
Maraton I. sezone 21. travnja od 19.55 h na HBO 3
Sve epizode dostupne su na HBO GO

Glume: Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Thandie Newton

Serija inspirirana istoimenim filmom iz 1973. redatelja Michaela Crichtona o futurističkom tematskom parku naseljenom umjetnim bićima. Dobro došli u Westworld! Otkrijte svijet u kojem svaki ljudski apetit može biti zadovoljen.

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Film Paterno prati Joea Paterna s Penn Statea u razdoblju nakon skandala seksualnog zlostavljanja Jerryja Sanduskog. Nakon što je postao trener s najviše pobjeda u povijesti sveučilišnog nogometa, Paternova je ostavština došla u pitanje te je bio prisiljen suočiti se s pitanjima institucionalnih propusta u odnosu na žrtve. Dobitnik „Oscara“ Al Pacino igra naslovnu ulogu. „Paterno“ je Pacinova treća HBO suradnja s nagrađivanim redateljem Barryjem Levinsonom. U filmu također glume Riley Keough u ulozi Sare Ganim, 23-godišnje novinarke koja je prva izvještavala o slučaju Sandusky za „Patriot-News“; Kathy Baker u ulozi Sue Paterno, Joeove supruge; Greg Grunberg i Larry Mitchell kao Joeovi sinovi, Scott i Jay Paterno; te Annie Parisse kao Mary Kay Paterno, Joeova kći. Premijera ove biografske drame biti će 15. travnja u 20.00 h na HBO-u.

Redatelj Ridley Scott donosi znanstveno fantastični horor Alien: Savez. Posada kolonijalnog broda, na putu k udaljenom planetu, otkrije da je ono što su smatrali neistraženim rajem zapravo mračan, opasan svijet. Kad otkriju prijetnju kakvu nisu mogli ni zamisliti, morat će se upustiti u opasan bijeg. Glume: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir. Premijera: 01. travnja u 20.00 h na HBO-u.

Film Vozač prati talentiraniog mladiog vozača za bijeg (Ansel Elgort) koji se oslanja na ritam svog osobnog soundtracka kako bi bio najbolji u svom poslu. Kada upozna djevojku svojih snova (Lily James), Babyju se ukaže prilika da ostavi život kriminalca i izvuče se iz svega. Ali kada bude prisiljen raditi za mafijaškog šefa (Kevin Spacey), morat će se suočiti s posljedicama nakon što propala pljačka ugrozi njegov život, ljubav i slobodu. Premijera: 08. travnja u 20.00 h na HBO-u.

Prag, 1942. Treći Reich na vrhuncu je moći i kontrolira većinu Europe. Reinhard Heydrich, uz pomoć svoje supruge Line uspeo se do vrha Nacističke stranke kao šef SS-a, Gestapa i kao tvorac „Konačnog rješenja“. Njegova bezobzirna i tiranska vlast nad okupiranom Čehoslovačkom navela je Hitlera da ga proglasi „čovjekom željeznog srca“. Međutim, mala skupina boraca iz češkog pokreta otpora, predvođena Janom Kubišem i Jozefom Gabčikom, pokušava zaustaviti nezaustavljivo i planira atentat na Heydricha koji bi ga učinio najviše rangiranim nacističkim časnikom ubijenim za Drugog svjetskog rata. Temeljen na bestseleru Laurenta Bineta „HhhH“, Čovjek željeznog srca iznosi nevjerojatnu istinitu priču o tome kako su hrabri muškarci i žene iz Otpora žrtvovali sve u ime slobode. Premijera: 22. travnja u 20.00 h na HBO-u.

Akcijsku komediju Otete moći ćete gledati 29. travnja u 20.00 h na HBO-u. Nakon što je dečko nogira uoči njihova odlaska na egzotični odmor, impulzivna sanjarka Emily Middleton (Amy Schumer) nagovori svoju ultraopreznu majku Lindu (Goldie Hawn) da otputuje s njom, što dovede do neočekivanih posljedica. Potpune suprotnosti, Emily i Linda uviđaju da će jedino ako riješe svoje nesuglasice kao majka i kći uspjeti pobjeći iz divlje i urnebesne pustolovine u džungli u kojoj su se našle.

Za najmlađe u travnju bi izdvojili humorističnu avanturu Avioni 2: Nebeski vatrogasci, koju ćete moći gledati 2. travnja u 16.00 h na HBO-u, s dinamičnom ekipom elitnih protupožarnih zrakoplova posvećenih zaštiti povijesnog nacionalnog parka Piston Peak. Kralj animiranih filmova vlada u ovom posljednjem poglavlju trilogije Kralj lavova, Kralj lavova 2: Simbin ponos kojeg ćete moći gledati 11. travnja u 14.35 na HBO 2. Lilo i Stitch urnebesna je Disneyjeva obiteljska komedija koja je oduševila publiku širom svijeta i originalna priča o snazi odanosti, prijateljstva i obitelji. Moći ćete ju pogledati 4. travnja u 11.35 h na HBO 2.

PREMIJERE DOKUMENTARACA

ARTHUR MILLER: PISAC
Premijera 19. travnja u 22.00 h na HBO-u

Film Rebecce Miller portret je njezina oca, okolnosti u kojima je živio i njegovih ideja, građen oko improviziranih intervjua snimljenih tijekom mnogo godina u njihovu obiteljskom domu. Ovakvo slavljenje velikog američkog dramatičara prilično je drukčije od ičega što je publika dosad vidjela. To je temeljiti pregled jednog jedinstvenog života zasjenjenog tragedijama poput Crvene panike i smrti Marilyn Monroe; otrežnjujući pogled na uspjeh i neuspjeh u očima javnosti; iskren prikaz ljudske slabosti; odavanje počasti jednog umjetnika drugom. „Arthur Miller: Pisac“ poziva vas da vidite kako je jedan od najoštrijih američkih društvenih komentatora razvio svoja politička uvjerenja, kako mu se život odrazio na njegova djela i kako je, makar i na malen način, oblikovao kulturu SAD-a u dvadesetom stoljeću.

ZEN-DNEVNICI GARRYJA SHANDLINGA

Kada je Garry Shandling preminuo 2016., općenito je ostao upamćen kao vrhunski stand up komičar i zvijezda dviju najinovativnijih humorističnih serija u povijesti televizije. Ali za one koji su ga poznavali, „pravi“ Garry Shandling bio je mnogo kompleksnija osoba. Sada je Judd Apatow načinio izvanredan portret ovoga kultnog komičara u dvodijelnom dokumentarcu ZEN-DNEVNICI GARRYJA SHANDLINGA. Epskog opsega i intiman u detaljima, film prikazuje razgovore s više od 40 Shandlingovih prijatelja i članova obitelji, uključujući Jamesa L. Brooksa, Jima Carreyja, Sachu Barona Cohena, Davida Couliera, Jona Favreaua, Jaya Lena, Kevina Nealona, Conana O’Briena, Boba Sageta, Jerryja Seinfelda i Saru Silverman te četiri desetljeća pojavljivanja na TV-u, zajedno s osobnim dnevnicima, privatnim pismima i iskrenim kućnim audiosnimkama i videosnimkama koje otkrivaju njegov briljantan um i nemirnu dušu.
Premijera: -    1. epizoda 5. travnja u 21.35 h na HBO -u
                   -    2. epizoda 12. travnja u 21.35 h na HBO-u

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala