Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 2.12.
Ova subotnja večer je stvorena za pregršt odličnih filmova na domaćim programima

TV Preporuke dana – Subota 2.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 2.12.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Što bi Slavonac bez zvuka tambure, Istranin bez miha i roženica, ili Dalmatinac bez pjesme u kojoj neće spomenuti galeba, mater ili stinu? Možemo li bez glazbe kraja iz kojeg dolazimo? Duškovi i Ivanovi gosti najbolji su glazbenici svojeg podneblja: tko bi bolje zastupao dalmatinsku pjesmu no Tedi Spalato, posljednji splitonostalgičar, ili Stanko Šarić, basprim Najboljih hrvatskih tamburaša, i Zlatko Pejaković, koji su odrasli uz zvuk tamburice ali i rocka. Istarsko-primorska ekipa je najbrojnija i najglasnija: Gustafi i Dražen Turina Šajeta!

Motel Bates, HTV 2 u 22:50 sati
Norman planira poseban događaj za Normu. Romera sa svih strana pritišću zbog njegovih postupaka. Dylan razmišlja o kontaktu s Normanom, ali ne želi ništa imati s Normom.

FILMOVI

Brooklyn, HTV 2 u 20:05 sati
Irsko-britansko-kanadski film Johna Crowleya za koji je scenarij napravio Nick Hornby prema istoimenom romanu Colma Tóibína. Film je nominiran za Zlatni globus za najbolju glumicu (Saoirse Ronan) te za čak šest nagrada BAFTA.

Gru na supertajnom zadatku, RTL u 20:20 sati
Gru, bivši super zlikovac, pridružuje se skupini heroja koji su zaduženi za zaštitu čovječanstva. Ovoga puta herojima probleme zadava tajanstveni novi zlikovac, Eduardo, i jedini koji ga može zaustaviti je Gru. Zajedno sa svojim vjernim asistentom, Dr. Nefariom; čoporom smušenih žutih pomoćnika i trima usvojenim kćerima Gru su upušta u misiju spašavanja svijeta.

Umri muški, RTL 2 u 21 sat
Film je svojim izlaskom postavio sasvim nove standarde akcijskim filmova i danas ga mnogi smatraju najboljim akcijskim filmom svih vremena. Sve do pojavljivanja u ovom filmu Bruce Willis je u Hollywoodu bio prihvaćen kao glumac kojem najbolje sjedaju uloge pametnjakovića i komičara zahvaljujući seriji Slučajni partneri, da bi nakon Umri muški Willisova karijera krenula u drugom smjeru.

Terminator Genisys, Nova TV u 21:20 sati
Kad vođa otpora protiv strojeva John Connor (Jason Clarke) pošalje narednika Kylea Reesea (Jay Courtney) u 1984. godinu da zaštiti Saru Connor (Emilia Clarke) i spasi budućnost, neočekivani razvoj događaja dovest će do oštećenja protoka vremena. Narednik Reese sada se nalazi u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti u kojoj nailazi na neočekivane saveznike poput novog terminatora Zaštitnika (Arnold Schwarzenegger) i opasne nove neprijatelje, a dobiva i novu misiju – resetirati budućnost!

E.T., RTL u 22:10 sati
U vrijeme prikazivanja ovaj dječji klasik dostigao je Ratove zvijezda na listi filmova s najvećom zaradom na kinoblagajnama te je držao primat dobrih 11 godina, sve do pojave još jednog Spielbergovog filma, Jurassic Parka. Ovo je film jedne generacije koja će zauvijek osjećati povezanost, generacije kojoj će film uvijek značiti sjetni povratak u mladost. Nominiran za devet Oscara, od kojih je kući ponio četiri, te za čak 47 drugih nagrada, ovo je dirljiv film o izvanzemaljcu koji se želi vratiti kući, emocionalna ZF priča za male i velike gledatelje, u kojoj je Spielberg dao glavne uloge djeci.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala